mrb arkadaşlar sol koluma sitemin adresini yazdırdım yani kalıcı bir dövme yaptırdım ama yaptırdığıma bin pişman oldum kalıcı dövme yaptırıpta kalıcı dövmeyi çıkartanlar varmı.
araştırdığıma göre lazerle çıkartıyorlarmış bu kalıcı dövmeleri ancak kalıcı dövmeyi çıkartınca dövme nerdeyse o kısımdaki deriyi kesiyorlarmış bu doğrumu ?
bilgilendiren arkadaşlar çıkarsa sevinirim.
Lazer dışı yontemlerde mevcut arkadaşım.Tek lazer yöntemi varmış gibi söylemeyin bu konuda.Eger lazer yaptırıcam dersen parası yuksek gelirse askerliği bekle askerlikte çıkartıyorlar.Ama askere dövme ile gitme yani tavsiye etmiyorum.(Bu arada askere gitmedim,neden dövme ile gitmiyeyim dersen yazarım).Şimdi çözüme geleyim.Lazer dışı;bir çok yerde duymussundur belki işte sıcak ekmek uygulaması,yağ uygulamaları benzer uydurmacalar vardır sakın bunları uygulatma, yaptırma yani.Nasıl dövmeyi yaptırdıysan aynı metodlada siliyorlar dövmeyi tabi bunun özel araçları kremleri vb şeyler var işte dövmenin ilk günkü etkisini azaltıyorlar ve çok az belli olur yada olmaz şekilde dereceye gelebiliyor.Sildirme hakkında bir fiyat bilmiyorum hiç sormadım bır tandıgım yapıyordu zamanında şuan için yapıyormu bilmiyorum.Öğrenirsem yazarım ortalama fiyatı bu arada dövmenin ebatları nasıl küçükse pek fazla tutacagını sanmıyorum öyle 300-400 tl filan.