İstek üzerine bu modülü yapıp ücretsiz paylaşmaya karar verdim.
Özellikleri:
Müşterileriniz müşteri panelinden yorumunu yazar, siz onaylarsınız, yorumlar sayfasında görünür. Her müşteri sadece 1 kez yorum yapabilir, sonradan yorumunu düzenleyebilir(yine sizin onayınızdan geçer), veya yorumunu silebilir. Ayrıca yorum yaparken soyadını ve email adresini gösterip göstermemeyi seçebilir.
Etik olması için müşterilerin yazdığı yorumlar kesinlikle düzenlenemez, beğenmediğiniz yorumu onaylamazsınız olur biter.
Kurulumu:
zipten çıkan dosyaları whmcs kurulum dizinine atın.
Sonrasında ise admin panelden utilities->addon modules->musteri yorumlari sayfasına girip yönetim yapabilirsiniz. İlk girişinizde modül sizden tablo oluşturmanızı isteyecektir.
Sonrasında ise sitenizin istediğiniz yerine musteriyorumlari.php link vererek yorum listesini gösterebilirsiniz. Müşteri panelinde ise yorumyaz.php şeklinde link vererek müşterilerinizin yorum yazmasını sağlayabilirsiniz.
Ayrıca, templates/default içindeki tpl dosyalarını kullandığınız temanın içine atmayı unutmayın.
Download: Dosya konuya ekli.
Not: O güzel iconlar ve görselleştirmedeki katkıları için @yelhosting'e teşekkürler.
Yorumlarınızı ve replerinizi bekliyorum.