Merhaba,
Phpbb2 (phpbb3 değil) forum yazılımında bilgili olup, aşağıdaki özelliklerde bir mod yazabilirim diyen herkes katılabilir..
Ödül : 200 TL'dir. (Nakit havale; Akbank veya İşbank ile test edilir edilmez ödenecek.)
Şekil : Modder ve coder'ım, ben bu işi yaparım diyen arkadaşlar modlarını kendi hostlarında veya benim sağlayacağım ücretsiz host alanındaki kendilerine ait forumda kurmalılar. Test edildikten sonra 1. seçilen arkadaşa ödemesi yaptıktan sonra, modun kurulum dosya ve açıklama tekstini istiyorum.
Yarışma konusu : Forumun index sayfasında görüntülenen fikstür (elle girilen) ve bu fikstüre yine elle girilen sonuçlardan sonra (otomatik güncellenen) ve yine sayfada görünen puan cetveli. Takım isimleri = Profile girilecek olan takım input değerleri ile eşleşecek.
Fikstür ve sonuçlar yetkilendirilen moderatörler (hepsi değil) ve admin tarafından girilebilecek, sonuçlar otomatik puan cetveline yansıyacak.
Yarışma süresi : Katılım için son tarih 30 Haziran 2009. Scriptin teslim tarihi : En son 31 Temmuz 2009.
Detay bilgi isteyenler yazabilir.
Teşekkürler,