Yorumunuzua gülüyorum

asp,asp.net ve php 3 dildede sistem geliştirdim. Bunlardan en basiti ve performanslısı php. Bu senin katılman ile alakalı değil. Paket hali konusunda tamamen haklısın fakat bu faktörlerde var. Kaç yıldır bu işi yaptığıma gelicek olursak 3 yıldır bu işi yapıyorum. Sallama cevap vermeyin demişsin fakat sallamanın kralını yapmışsın. Üslübunada biraz dikkat et!
@obidergi
Önceleri asp kullanıyordum fakat asp ile büyük sistemler kodlanamayacağaını anlayınca asp.net diline geçtim bu ise ciddi bir eğitim gerektiriyodu videolu ders izleyerek zor oluyordu bunuda dikkate alarak php ye geçtim ve gerçektende şuanda en pratiği php bu öznem görüşümdür kimisine asp basit gelir fakat bunu herkesin php kullandığını göz önünde bulundurarakda anlayabilirsiniz.
---------
@BHCoder
Saldırır gibide cevap vermeni anlayamadım burda medenice birşeyler yazıyoruz ama amacın kavga çıkarmaksa ayrı.
ben sana karşılık cevap yazmadım güzel kardeşim genel olarak yazdım. bu arada bende 97 den beri bu işteyim bana 3 senedir bu işi yapıyorum diyip şu iyidir demen garip. beni tanıyanlr bilir asp ve php sistemler yaptım. ikisininde ne oldugğunu uzunnnnn süre çalıştıktan sonra ögrendim. sen bi 3.5 sene daha çalış anlarsın güzel kardeşim . kolay gelsin
ayrıca yukarıda yazdıklarımdan bana birtane sallama cevap göster.