Sevenload kesinlikle tavsiye etmem

1 uye sikayet etsin yeter komple hepsini silerler. buyuk yatirimindanda birsey bekleme

bende direkt serverdan filan verdim ama millet bagis filan yapmaz ve izleme yerine download accelator filan tarzi kullanip serveru kasiyorlar ancak. kurdunmu tam iyi bir sistem kurman lagzim bu is icinde buyuk paralar harcaman lagzim. hem yasal olarak derde girersin o ayri

yasin daha 19 ogrenecek cok seylerin var
downloadi tamamen engelleyebilecek bir script yazdirmayi lanliyorum.. aklima ilk genelen o olmustu zaten... para da harcarim sorun deil server bakimindan fln 5 gunde siparis edebiliyorm serveri... ilk etap için kiralamayi dusundugum server 2 tb alan + 16 gb ram + intel Bi Xeon Quad 8x 2.33+ GHz + 2x 1 gbps baglanti... serverdan yana sorun olmaz diye dusunuyorum ilk etapta... bu serveri 3 aya kalmaz doldururm ben film ile, 3 ay içinde belli eder kendini site, eger iyi giderse ne ala... yok olmaz ise kapatirim ve servera verdigim kira parasi havaya uçar
Birde sormak istedigim bunun yasl bi sorunu olur mu? server zaten yurt disi olucak, fransa lokasyon....