1-) Saatrehberi.net / .org : Saat sitesi , saat tanıtım sitesi açacak arkadaşlar için ideal bir domain.
2-) Studyolife.com : Tasarım - fotoğraf kulvarında iddaalı bir domain olduğunu düşünüyorum.
3-) BursaMedia.net : Bursa yerel gazetesi , webtasarım vs.. işler için kullanılabilir diye düşünüyorum.
4-) Gozalti.com / .net : Online oyun siteleri için kullanılabilir. Jenerik bir domain'dir.
5-) Nedenki.net : Wikipedia tarzı ansiklopedisel bir site yapılabilir. Şu neden olur gibi sorulara yanıt verebilecek şekilde.
6-) Mantalite.org : Jenerik bir domaindir. Düşünce - felsefe tarzı bir forum vs. kurulabilir.
7-) Multitab.net : Playstation 'u 2'den fazla kişi oynarken kullanılan dağıtıcıya verilen isim. Playstation ile ilgili bir site yapılabilir.
8-) Uykusersemi.net / .org : Tam bir forum domain'i şahsi görüşüm. Ben alıp değerlendirecektim fakat kısmet & zaman olmadı maalesef.
9-) Pipetnet.com : Kendi sitelerini bir network haline getirerek markalaştırmak için bence oldukça hoş bir isim.
10-) Menfaat.org : Jenerik bir domain. Değişik projeler düşünülebilir.
11-) Kelevek.com : Komedi tarzı , video tarzı sitelere gidebileceğini düşündüğüm bir domain.
12-) Basvur.org : Jenerik bir domain. Domain firmaları , hosting firmaları çeşitli düşünceler ile kullanabilir diye düşünüyorum.
13-) Harikulade.org : Jenerik bir domain. Mükemmel kelimesinin taşıdığı anlamı taşır. Bu domain'de bir sağlıklı yaşam reçetesi tarzı bir site oluşturabilir.
14-) Nissanmicra.net : Türkiye'de oldukça revaçta olan , sokağa çıktığınızda en az 2-3 tane görebileceğiniz bir araç modeli. Ekonomik yakıt tüketimiyle tanınıyor bu araç. Ve bayanlara oldukça sevimli geliyor. Micra üzerine bir forum olabilir ( modifiye, üye araçları, micra aksesuarları vs. )
15-) Ordeek.com : Projelik hoş bir domain.
16-) Beyinsiz.org : Güncel bir blog olabilir diye listeme aldım. Oldukça akılda kalıcı bir kelime.
17-) Playistanbul.net : Istanbul ile ilgili hertürlü projeye gidebileceğini düşünüyorum. Farklı kombinasyonlar üretmek mümkün.
18-) Komikado.com : Komedi sitesi açacak arkadaşlara ilaç gibi geleceğini düşünüyorum. Komik - avakado kelimelerinden türetilmiştir.
19-) Subaruimpreza.biz : Meşhur yarış aracının boşta olan bir domain uzantısı. Milyonlarca hayranı olan bir araç. Bu aracın video'larının - performanslarının yayınlandığı bir site yapılabilir.
20-) Kumpirella.com : Online kumpir satışı tarzı birşey yapılabilir ( bölgesel olsada )
21-) Komisyon.org : Bankaların komisyon oranlarının güncel yayınlandığı bir site olabilir.
22-) Bebeto.org : Güncel blog olarak kullanabileceğimiz bir domain daha.
23-) Cicekoyun.com : Oyun sitesi açacak arkadaşların kaçırmaması gereken domainlerden birisi. Tüm uzantıları boştadır.
24-) Otomobilforum.net : Araba forumu açılabilir. İsim hoş ve akılda kalıcı bence.
25-) Otomobilpazar.com : Araç alım satımının yapıldığı bir websitesi oluşturulabilir.
Gelelim 4 harf , markalaşmaya müsait domainlere ;
A-) Cuuu.org
B-) Pidx.net
C-) Mumy.org
D-) Tisy.org
E-) Okoi.net
------------------------------------------------------------------------>
Sizler ile 1 aydır araştırdığım domainleri paylaştım. İstediğim yanlızca bir teşekkür.
Hepinize ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. İnşallah domain arayan arkadaşlarımızın biraz da olsa işine yarar.