BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yanlış bilgilenme güzel kardeşim. paket halinde staılanlar ucuzdur neden zaten paket amacı belli ben yapiyim satim 100 tl den sana ucuz gelir ama senin gibi 50 kişi kullanır onu.
ama sana özel yazılım olur kimsede olmaz sıfır yazılım herşeyi sana ayit birde böle düşün sıdır yazılımlar herzaman pahalıdır neden pahalı hemen hesaplayalım..
ortalama 1 ya sürecek diyelim proje.
internet parası 50 tl
elektrik bunun yarısı diyelim
bir okadarda kod yazacaz senin sistemine.
şimdi kendi hesabını yap güzel kardeşim. paket istersen asp var daha önce yaptıgım.
birde asp ile php arasında sizin için kullanıcı için bir fark yoktur.programlama farkı vardır. ucuz diye birşey yok ikisinde piyasası aynı.asp performans baklımından düşük diyen arkadaş kaç yıldır bu işi yapıyor kaç satır kod yazmıştır merak ettim. sallama cevap vermeyin. kolay gelsin
Yorumunuzua gülüyorum asp,asp.net ve php 3 dildede sistem geliştirdim. Bunlardan en basiti ve performanslısı php. Bu senin katılman ile alakalı değil. Paket hali konusunda tamamen haklısın fakat bu faktörlerde var. Kaç yıldır bu işi yaptığıma gelicek olursak 3 yıldır bu işi yapıyorum. Sallama cevap vermeyin demişsin fakat sallamanın kralını yapmışsın. Üslübunada biraz dikkat et!

@obidergi

Önceleri asp kullanıyordum fakat asp ile büyük sistemler kodlanamayacağaını anlayınca asp.net diline geçtim bu ise ciddi bir eğitim gerektiriyodu videolu ders izleyerek zor oluyordu bunuda dikkate alarak php ye geçtim ve gerçektende şuanda en pratiği php bu öznem görüşümdür kimisine asp basit gelir fakat bunu herkesin php kullandığını göz önünde bulundurarakda anlayabilirsiniz.

---------

@BHCoder
Saldırır gibide cevap vermeni anlayamadım burda medenice birşeyler yazıyoruz ama amacın kavga çıkarmaksa ayrı.