bir şey söyleyeyim. aile arasında sohbet geçmişsi bence şöyle salakça bir laf etmiştim.
"ya benim gibileri niye alıyorlar kafası çalışmayanları alsınlar"
asker yaşı gelmeden herkes askere gideceğim der. yaşı geldimide benim gibi aptalca laflar söyler.
düzensizlik var tabi orduda. biraz daha düzen sağlanabilir. ayrıca üniversite mezunlarına askerlik 5 ay. (çoğu askerlik için okuyor ya neyse)
oraya buraya bo.k atacaksak bende bir bo.k atmak isterim. bende Atatürkçü değilim. Ama bu Atatürk ten nefret ettiğim anlamına gelmez. Benim Atatürkü çok sevmeme nedenimde bugünkü o sözde Atatürkçüler. Suçları meydana çıkınca direk Atatürk üzerinden savunmaya geçiyorlar ve müslümanlara Atatürk ün adını kullanarak eziyet ediyorlar. Atatürk olsaydı bunları yapacağını ve bu gibi sahtekarlara prim bırakacağını sanmıyorum.
Hayatımda duyduğum en saçma savunma ve açıklama. Atatürkçü demek müslümanı ezen mi demek? Aklınızı başınıza alın. Saçmalayacaksanız bir sürü boş siyaset forumu var.
Atatürkçü değilsen o senin ileri görüşlülüğün müdür artık ne diyim forum kurallarımız sağolsun, nutuk falan oku.