Araplar da bize İslamiyet'i öğretti. Sırf bu yüzden bile, bu yazdıklarına zerre kadar katılmam. Ayrıca,halifeler vs de Arap.
Sen,kendinin hangi zihniyette olduğunu çok iyi biliyorsun. Senin gibiler yüzünden, Atatürk düşmanlarına gün doğuyor,eleştirmek için yer arıyorlar.
Senden alıntı yapmıyorum uzun zamandır. Bu mesajımı da yanlış anlama lütfen.
1, Araplar, Kabe'yi yıkma gibi bir niyet içinde olamazlar. Yazı da bundan bahsetmiyor zaten. Hz.Muhammed'in mezarından bahsediliyor. Benim tepkim o yüzdendi,insanları yanıltmaya yönelik başlık olduğu için.
2, Hadi diyelim Araplar niyetlendi, Atatürk iyi yapmış ama, öyle bir telgrafa gerek yok zaten. Kabe'nin koruyucusu bellidir.
Sonuç olarak, "Bakın ben Atatürk'ü ne çok seviyorum" diyen birinin, yanılcıtı kelimelerle açtığı başlığa, gaza geliyor herkes.
Gündemdeki konular mod onaylı diye,off topic'i o bölüm niyetine kullanıyorsunuz. Rapor ettim.
unutmaki son halifede osmanlı imparatoruydu kekocan arapların ona yaptıkları ortadayken neden Hz. Muhammedin mezarını yıkmasınlar.
ki çekirge yiyen Fahrettin paşamızı vuranlar kimlerdi Farherttin paşamız o anda kime karşı savaşıyordu çekirge yiyerek?
unutmayınki o dönemde osmanlı devledi dağılmış ve orta doğu aşiretlere kalmıştı ve tabi en güçlü aşiretlerde ingilizlerin desteklediği aşiretlerdi ve osmanlıya karşı ingilizlerin emirleri ile savaşmışlardı.
ingilizlerin emri ile kutsal emanetlerin olduğu yere hem Peygamberimizin mezarının hem kutsal emanetlerin bulunduğu o yere yürüdüler orayıda Fahrettin paşa kanının son damlasına kadar savundu ve kutsal hazineleride kaçırmayı başardılar.
geride kalan osmanlı cesetleriydi sadece o şerefsizler dedilerki bunlar altınları yutmuş olabilirler. karınlarını yardılar ama osmanlı askerinin midesinden sadece çekirge çıktı.
fahrettin paşa zamanında orayı savunurken oraya saldıranlar arap değilmide sen şimdi araplar öyle şey yapmaz diyorsun?
kendi halifesine savaş açanlar arap değilmiydide sen halife olan araplardan bahsediyorsun.
kimse burada arap ırkından bahsetmiyor.
o tarihte yaşananları böyle şekillendirebilirsin.
o dönemde araplar osmanlıya karşı ingilizlerin güdümünde savaş açmışlardır.