OrhanKizilkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya bu yorumları yapanlar siz nasıl Türksünüz nasıl bağımsızsınız bir milletin ordusu olmadan düzenli ordusu olmadan yaşaması mümkünmü?Bu topraklar kazanılırken atalarınız keyif içinmi savaştı yaşlı nenelerimiz kendi içinmi savaştı? Ülkemiz dışarıdan sömürüle dursun siz hala askerlik şöyle askerlik böyle olsun diyin hamlaşmış bir ülke nasıl korunabilir?
Evet doğru dıyosunuz askerlık hatta kalksında pkk rahatça ınsın takılsın kurdistan kurulsun bunlara izin verilsin Bir Ülke ASKERİNDEN yoksunda gücündende yoksundur bunu unutmayın. Arkadaşın dediği gibi lafla olmaz bu işler güçle olur kanla olur.Bu ülkede bir ananın evladı şehit olduğunda diğer oğlumda vatana feda olsun diyebilmektir Türk olmak.
Benden size tavsiye bunu izleyin belki bir daha düşünürsünüz Türk olmanın ne demek olduğunu
TÜRK OLMAK TIKLAYIN
Olaylara tek bi pencereden bakmamak lazım. Türk olmak, destanlarda, efsanelerde okuduğumuz Türkler gibi mi olmaktır? Yoksa türklük, milliyetçilik dolu videolar izleyip birilerinin dolduruşuna gelip, heyt ben türküm benden büyük kimse yok gibi dar bir mantıkla dünya ya bakmak mıdır?

Unutmayın ki, ne kadar güçlü ordunuz olursa olsun, hatta dünya'nın en güçlü ordusuna bile sahip olun, ilim irfan sizde olmadıkça hiç bir şey olmaz.

Her insan askeri vasıf taşımaz, herkes askerlik yapamaz. Askerlik counter strike'ta head shot yapmak değildir, pkk ile savaşmak için, 3-5 ay eğitim gören eline bir tüfek tutuşturulan gençleri mi göndermek gerekir?

Sonuç olarak, eğer bir askeri güçten söz edilecekse, bu güç oranlı olmalıdır. Bu güç profesyonel olmalıdır. Ne kadar çok amatör bir topluluk içinde bulunursa, bu topluluğun başarı oranı o kadar düşüktür. Bu yüzden profesyonel eğitim alan, askerliği kendi işi gibi gören, bu işten para kazanan bunların yanında da türk olan kişiler bence profesyonel bir ordu ya katılmalıdır.

Emin olun ki, 100.000 askerden, 1000 profesyonel asker daha iyidir. Ve emin olun ki, böyle bir ordu kurulduğunda, bu kadar çok şehit anası ağlamayacaktır.