Kabe'yi Araplar yıkıyormuş,Türkler mi kurtarmış yani?
Ya saçmalıyorsun,ya başlıkta bir yanlışlık var.
Arapların değer verdiği tek şey paradır, gerisi hikaye. Araplar, Hz. Muhammed zamanında da ihanet etmiştir, Osmanlı zamanında da ihanet etmiştir. İngiltere'nin büyük Arap İmparatorluğu söylenimiyle Araplara verdiği gaz, neticesinde araplar hiç bir zaman Osmanlı halifelerine itaat etmemiştir, hiç bir zaman Osmanlı halifelerine karşı saygı, sevgi beslememiş hatta kin beslemişlerdir. Çünkü halifelerin arap soyundan gelmesi gerektiğini düşündükleri ve bunu hazmedemedikleri için.
Araplar da bize İslamiyet'i öğretti. Sırf bu yüzden bile, bu yazdıklarına zerre kadar katılmam. Ayrıca,halifeler vs de Arap.
Sen,kendinin hangi zihniyette olduğunu çok iyi biliyorsun. Senin gibiler yüzünden, Atatürk düşmanlarına gün doğuyor,eleştirmek için yer arıyorlar.
Senden alıntı yapmıyorum uzun zamandır. Bu mesajımı da yanlış anlama lütfen.
1, Araplar, Kabe'yi yıkma gibi bir niyet içinde olamazlar. Yazı da bundan bahsetmiyor zaten. Hz.Muhammed'in mezarından bahsediliyor. Benim tepkim o yüzdendi,insanları yanıltmaya yönelik başlık olduğu için.
2, Hadi diyelim Araplar niyetlendi, Atatürk iyi yapmış ama, öyle bir telgrafa gerek yok zaten. Kabe'nin koruyucusu bellidir.
Sonuç olarak, "Bakın ben Atatürk'ü ne çok seviyorum" diyen birinin, yanılcıtı kelimelerle açtığı başlığa, gaza geliyor herkes.
Gündemdeki konular mod onaylı diye,off topic'i o bölüm niyetine kullanıyorsunuz. Rapor ettim.
Yukarıda ki cevap bunun için de geçerli sanırım.