Merhabalar
şuanda konusu bulunan karamanlı adlı kullanıcı hakkında;

1 gb hosting ve tk uzantılı domain istediğini söyliyen kişi msn destek hattımızı ekledikten sonra görüşme yapıldı özellikleri saydım fiyatını ise 60 TL olarak belirledik

1-2 dk sonra telefonuma -CEPBANK- dan
HATUN YILDIRIM Garanti CepBank ile size para gonderdi. İstediginiz Paramatik'ten 7 gunde GIRISi tuslayarak kartsiz cekebilirsiniz.Sifre:5498

diye bir mesaj aldım. Ve "kişi" msnden çıktı.

10-15 dk sonra telefonun msj kısmında POLIS yazan şu şekilde bir mesaj aldım;

POLIS:
DOLANDIRICILIK YAPTIGINIZ TESPIT EDILMISTIR. ADRESINIZ TARAFIMIZCA BULUNMUS OLUP KAYIT ALTINA ALINMISTIR. KENDINIZ TESLIM OLMAZ ISENIZ CEZANIZ AGIRLASMIS OLARAK EVINIZDEN ALINACAKSINIZ.

mesaj aynen budur.

Daha sonra hemen 155 i arayıp konuyu anlattım bilgilerimi istediler ve verdim jandarmayı aramanız uygun olur dediler ve arayıp görüştüm. Onlarda adresimi ve bilgilerimi istediler ve verdim.

daha sonra numarası belli şekilde

"Polise numarani verdim haberin ola"

diye bir mesaj aldım

polislere ve jandarmalarla konuştum ve durumu anlattım. Sürekli bir başka numara verdiler ve onları da arayıp anlattım.

Bu sırada çalıştığım firma olan Hostymo Internet Solutions'un sahibiyle görüştüm. Gelen msjları söyledim ve bana "Polise numarani verdim haberin ola" diye msj atan numarayı verdim.

Bana endişelenecek birşey yok polisle görüştüm böyle birşeyin olamıyacağını söylediklerini ve bu msj ı atan kişiyle görüştüğünü kişinin özür dilediğini bu mesele daha fazla uzamasın dediğini söyledi. Aradaki konuşmaları tam olarak bilmiyorum.

Bu görüşmeden 1 dk sonra asayış şube dolandırıcılıkla ilgili bir bölümden polis ile görüştüm. O da aynen böyle birşeyin olamıyacağını sizden para-kontör gibi istekleri olucağını kesinlikle vermememi söyledi.

Daha sonra jandarmadan telefon geldi ve komutanlarının beni çağırdığını bi görüşmek istediğini söyledi. Ve gittim konuştuk komutana da anlattım olayı ve patronumla görüştürdüm.

Sonuç olarak gün boyu uğraştım, yarın Cumhuriyet Baş Savcılığına dilekçe verilecek, bizim başımıza böyle bir olay geldi arkadaşlar sizide bilgilendirmek istedim.
Kötü bir gündü