KaliteNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok haklısınız tamam bir şey demiyorum, bende çaldım zamanında ben de sıkıntı çektim benimde ismim bu konularda anıldı çok zor anlar yaşandı, haklısınız ama r10 öyle bir çatı oldu ki sorunları anında burada lanse ediliyor. Siz öncelikle bu sahıs 'a email gönderdiniz mi benim temalarımı kullanıyorsunuz diye, eğerki gönderip halen daha uyarınızı dikkate almayıp devam ediyorsa burada açın herkeze rezil edin en doğal hakkınız. Ama dediğim gibi burada meslektaşlar olarak birbirimizin hep yüzüne bakıyoruz ( konularına ) bir şekilde muhattap oluyoruz. En azından böyle bir problem karşısında uyarınızı email ile bildirseniz daha iyi olur.
Zaten bildirmişsiniz ben genelleme olarak konuştum,
İyi çalışmalar,
Teşekkür ederim,bildirmiştim zaten.

KuDReTeaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizinde anladığınız üzere tasarımı tescil ettirmekten bahsediyorum. Bu tarz durumlarda tescil harici hiçbir şeyle ıspat edemezsiniz.
Burası mahkeme değil ben ıspatladım.Hadi o da ıspatlasın..

Said Tuncbilek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçinde kalmasın. Büyüyünce çıkması zor olur. Ne söyliyeceksen söyle.
Ben kim kime ne kadara ne yaptırıldı bilmiyorum. Konuda adı geçen sitelerin sahiplerini de tanımıyorum. Madem çok para döktün tescil ettirseydin derler adama. Aksi halde isteyen istediği gibi o butondan yapıp isteği sitede yayınlar kimsenin de gıkını çıkarmaya hakkı olamaz.
Yasal boyuta girersen HAKKI her türlü olur. Çünki benim 1 kanıtım var,arkadaşın HİÇ kanıtı yok..

bonusbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buyrun gelin ofisime Bonus bilişime bakın 1 tane olumsuz yorumu varmı şuana kadar kimi kazıklamışım parasını alıp hizmetini vermemişim , Lütfen Adam gibi yorumlar yazın kendinizle karıştırmayın milleti ,
Tebrik ediyorum gerçekten müşterilerinize iyi davranıp onları üzmediğiniz için TEBRİK EDİYORUM... (Alaycı anlaşılmasın gerçek tebrik..)
Konu Linki : https://www.r10.net/hosting-sikayetle...abilirler.html