Benim değilde kuzenlerin başından geçenleri anlatayım olay tamamıyla gerçektir mübağla sanatı kullanılmamıştır.
Bizim kuzenler her zaman ki gibi macera peşindedirler ve cumartesi günü işten çıkınca balığa gidelim dediler ilk başta bu fikir fena gelmedi fakat arkasından birde orda sabahlayalım gibi bir fikir ortaya atılınca aniden aklıma başka bir işimin olduğu geldi ve benim gelemeyeceğimi söyledim neyse hikayeye geçelim bizim maceraperestler balık tutacakları alana geliyorlar herşeyi hazırlıyorlar fakat işten çıktıkları için biraz yorgunlar bir kaç saat uyuyalım daha sonra uyanıp balık tutarız diyorlar.Aradan 2-3 saat geçiyor bizimkiler uyanıyor bakıyorlar etraflarında 7-8 tane köpek gecenin karanlığında hepsinin gözleri parlıyor bizim cin fikirli kuzen ne yapacağını şaşırır fakat aklına biranda havlamak gelir bizimkisi havlamaya başlar o havlayınca diğerleride uyanır onlarda korkudan ne yapacaklarını şaşırırlar ve bizim kuzen gibi havlamaya başlarlar köpekler bu duruma çok şaşırır ve kaçmaya başlarlar bizimkilerde köpeklerin arkasından havlayarak köpekleri kovalarlar kovalama işlemi bittikten sonra tekrar dönerler herkes yorgundur fakat aynı şeyi yaşamaktan korkarlar ve sabaha kadar kimsenin gözüne uyku girmez sabah olur bizimkiler yola çıkarlar arabanın bulunduğu yere gelmek için 2 km yürürler tüm bu eziyetleri çektikten sonra sabah 6 da evdedirler bundan sonra kuzenlere para versen balık tutmaya götüremezsin o dereceye geldiler.Hikayemizin anafikrine gelince it iti ısırmaz.