skrgnby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kimsenin kafasına silah dayayıp bişey almıyorum lütfen yorum yazmayın teklifimi kabul edecek biri varsa o yazsın yoksa kimse bişey yazmasın
Sponsor arayabilirsin bu sizin hakkınız ama biraz usturuplu sponsorluklar isterseniz bulursunuz bir cs sunucusu 10 mbit hat kullandığını varsayarsak min.350 tl sadece hat parası + makine kirası çıkacaktır.
Bu işe girecekseniz size tavsiyem kendinize güveniyorsanız satarım ben kazanırım şeklinde düşünceniz varsa para biriktirip biraz sermaye hazırlayıp girmeniz.
Bu forumda bir çok hosting satıcısı 1 kerelikde olsa müşteriye inanıp bu tarz bir sponsorluk yapmıştır.Ama sonuçlar hep birbirine benzer olmuştur.
Müşteriye inanılır müşteri hattı ve makineyi sonuna kadar kullanır adminlikleri satar paralarını yer 1 ay boyunca sonra hostingciye 5 kuruş kazanamadım abisi kapat der 3 gün sonrada hosting firmasının ip adresleri kullanıldığından dolayı hostingcinin adı çıkar.

Müşterisine de öyle bir kılıf hazırlarki satarken sanki sponsorluk hizmeti aldığı firmanın satış elemanıymış gibi insanları dolandırır.

Yukarıdaki sözlerimi üzerinize almayın genelleme yaptım sizde aynı şeyi yapacaksınız diye söylemiyorum fakat bu sektörde sponsorluk veren firmalar gün geçtikçe artmaya başladı.

100 hosting 200 hosting yetmedi 1000 hostingler 2000 hostingler 5000 hostinglere kadar sponsorluklar çıktı.

Bu tarz sponsorlukları yapan firmalara bir danışın belki sizede bir kıyak çekerler.