aankara'da deniz yokki olsa :d
çubuk barajı 2 var. tavsiye ederim 1 balık ile 4 kişi doyduk

Vallahi hocam bende bayılırım insana huzur verıyor zevklı bir iş tabi kolayda sıkılabilirsiniz sevmeyenler.Ama o oltanın sallanışı balıgın zili titretişi çekerken o balıgı karaya çıkarma heyecanı mukemmel oluyor.Bir kaç kere balıgın peşinden koştugum bile oldu karaya çıkaramadan kaçırıyorduk nasıl yakalayacaksam

suda akıl işte memlekete gıdınce bende gidicem balık tutmaya.hocam sızın orda balıklar bayagı buyukmus ya 40-70cm bızım burda biraz zor okadar buyuk çıkarmak gelmıyor zaten barajda tuttugumuz ıcın biz. küspe kullanıyoruz en çok,solucan,mısır da takıyoruz alt kancalarına o sekılde atıyoruz.Birde ben file atıyorum 1-2 metrelik genıslıgınde onlarada kuspe takıyorum kuzu yemı ılede attıgım yeri beslıyorum çekıyorumda çekıyorum testereleri,kızılkanatları böyle yani hocam.Sende kuzu yemı ile besleyebilirsin.
Ne kadar vakıt geçiriorsun hocam kaç saat kalıyorsun
hocam bizim köyde ev var ben cumartesi akşamdan giderim pazar günü sabahtan 9 gibi çıkarım 1 2 gibi dönerim.geçen hafta 8 9 kilo tuttum.olta ile uğraşmıyorum derede bir tane ağ geriyoruz onu beklerken serpme atıyoruz.birde balığı tuttuğum yerin 200 metre üstünde alabalık tesisi var ordan kaçan alabalıklarda düşüyor bana