MÜŞTERİ ALMIYORUM!

Önemli:

xDesign arkadaşın işi teslim edildi.. Çokçok özür diliyorum xDesign ve diğer arkadaşlardan, postlar baya geçikmeli oldu ama hepsi benim hatam çok fazla müşteri aldım atacak vakit olmuyordu artık.. Müşteri alımını durdurmuştum zaten ama tam olarak anlaşma sağlamadığım 2 arkadaş birer gün arayala benden habersiz para yatırmışlar, "hocam paraya yatırdık postlara başla" diye msn gelince işler karıştı.. parasını ödeyen herkesin işini teslim edicem meraklanmasınlar.. iş sonrası para alacağım arkadaşlara ulaşmaya çalışıcam, devam et derlerse devam ederim, yok kalsın derlerse attığım postları onlara bırakıcam ve attıklarım için para almıcam.. Teşekkürler sabrınız için..

İçerikler
  • Haber
  • Teknolojik İçerik
  • Mp3/şarkı sözü
  • ***** video/resim/hikaye
  • Program
  • Film/dizi (sadece forumlara)
Sürekli İşlemler Yapılır - Bot Kullanılmamaktadır - Tüm içeriklerde Post ATILIR - Etiketleme İstek Üzerine Yapılır

Arkadaşlar çalışabilmemiz için bazı durumların uygun olması gerekli.. Anlaşmadan önce sitenize küçük bi gözatmalıyım sunucu hızı yeterli olmalı ve forumlarda iki post arası süre varsa bunu ya kaldırmalısınız ya da 10 sn yapmalısınız daha verimli ve hızlı çalışabilmem için.
- Kimseyi mağdur etmem aldığım işi zamanında bitiririm.
- Ödemeyi iş başında alırım, kampanyalı ve ucuz olduğu için anlayışlı olmanızı rica ediyorum.
- Ödemeler İş bankası hesabına yapılacaktır veya EFT
- Postlar sadece konu veya sadece mesaj değildir, istek üzerine bunu sabitleyebilirim fakat standardım konu+cevp (genelde 100 post=90konu+10cvp oluyor)
- Kaliteli postlarda linkler, resimler, yazı sitili ve sayfa düzeni.. hatta özel olarak isteyenlere imla hataları(imla hataları ekstra ücrete tabidir)
- Kalitesiz Postlarda kontrol edilmekszin kopyala/yapıştır yapmaktayım. referans forumlarım güncel ve sağlam oldupu için kırık link, gözükmeyen resim vs. çok az ve nadiren olmaktadır..
- VBulletin, SMF, Joomla, Tüm blog sistemlerine..
KAMPANYNIN BİTİŞ TARİHİ YOKTUR, İŞ KOTASI VARDIR.. KOTA DOLDUĞUNDA SONA ERECEKTİR - İŞLEMLERDE BOT KULLANILMAMAKTADIR -
__________________________________________________ ______________________
Kaliteli post
100 post = 2 tl
250 post = 4 tl
500 post = 6 tl
1000 post = 15 tl
2000 post = Kampanya Dahili değil 35 tl
3000 post = Kampanya Dahili değil 50 tl
Kampanya süresince +25 özel konu hediye
__________________________________________________ ______________________
Kalitelitesiz post
100 post = Kampanya Dahili değil
250 post = 3 tl
500 post = 5 tl
1000 post = 12 tl
2000 post = Kampanya Dahili değil 28 tl
3000 post = Kampanya Dahili değil 45 tl
Kampanya süresince +25 özel konu hediye
Bu fiyatları tüm forumla karşılaştırabilirsiniz, benzeri yoktur arkadaşlar..
İletişim msn: techno[at]genclervadisi.com / PM Kullanılabilir
Önemli Not: Sadece nakit para karşılığında işlem yapıyorum
Şuan İşlem Görenler
* Programmer
* CanliKayit
Artı 2 müşteri r10 dışı