advaldo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynısı bugun benım basıma geldı hocam msnı bırı ekledı ve r10 aldıgını soledı normaldır dedım her gun onalrca kısı eklıyor.Sonra
resmıne bırak dıkkat ettım orta 2 ye gıdıyor gıbı duruyor neyse.Bana bıraz bısıler dedı ılk gun once benden evde kurdugu oyun
sunucusu ıcın ıp ve domaın ıstedı sonra amxmod yuklemesınde hatalardan bahsettı sonra sattıgım sunucular fılan fazla dolu degıl
aklını calıstır gıbı laflar sarfetmeye calıstı full sunucu ıplerı verınce zoruna gıttı abısı yasındayım genede sustum dedım kucuk
cocuktur.Daha sonra basladı daha amxmod kurmayı bılmez bana hataları anlatmaya sonra bana panelınıze sunları yapın sole
olsun gırısler sole yapılsın.Daha sonra evden
sunucu kurdum zorla gır dıye tıtresımler atıyor ıp adresı verıyor sureklı son kez uyardım hayatta en nefret ettıgım msnden
sureklı tıtretılmektır.Gırceksın l*a*n Dıye bır Kelıme Kullanınca zaten gergın ve sınırlıyım Hayatı Boyunca Duymadıgı bır kufur ettım
ve Sıldım.Bunlar bence numunelık hocam arada sırada cıkıyor moralını sıfıra ındırıyor ve ınsanı gergın streslı bırı yapıyor.Bizde
suçki bunları ınsan dıye cocuk dıye kaydeye alıp dınlıyoruz
Benzer durumlar bende de oldu. Hata bizde İş yapacağımız adamlar kolay ulaşsın diye msnmizi profile koyuyoruz önüne gelen alıyor.
Normal bilmediği birşeyi sorsa hadi biryerde tamam bilmiyor yardımcı olalım.İşimize karışması insanın kafasını bozuyor.
Bu profildeki msnyi belirli yaş altı yada belli bir mesaj sayısına ulaşmayanarın görememesi gibi birşey iyi olur.Enazından bu forumdan gelenler engellenir.