Alıntı
Günde ortalama 90 dolar kazanan birinin aylık geliri 2700 dolardır. O da 4.5 bin lira eder. 10 kişiye vereceğin eğitim ile alacağın para 5 bin lira. Ve günde bir saat ile iki ay sürecek diyorsun. Günde bir saat daha sitelerine ayırsan daha çok para kazanacaksın bundan.
Programı yapmandaki amaç nedir acaba?
Günde 1 saat daha sitelerinize vakit ayırdıgınızda ne yapabilirsiniz ? Önce bunu sorayım.
-Özgün içerikse 1 saatte 1 özgün içerik bilemedin 2 tane girersiniz.
-Backlink işi ile uğraşıyorsanız en fazla 10-15 link alırsınız hergün de backlink alamazsınız.
-Seo çalışıyorsanız 1 saatte hiçbirşey yapamazsınız siteleriniz size bakar siz onlara.
Sonuçta 1 saat fazladan hiçbir şey yapamazsınız. Yaptım diyen varsa paylaşabilir.
Sitelerinizle sabahlarsınız , günlerinizi verirsiniz , sisteminizi kurarsınız sonra günde 1 saat hepsine yeter.Benim sistemim budur.
Buradan gelecek para 5000 lira ve inanın ben bunun hesabını yapmadım.Mart sonu bir adsense eğitim kursum vardı 7 kişilik onlara bunu anlattım ve bu ay başı bitmişti.
Merakta ediyorsanız benim gelirim adsense değil sadece çalıştığım firmadan zaten tatmin edici bir rakam alıyorum çok şükür.
Eğitim ve kurs işini hobi olarak yapıyorum