Bunlara acaip hayvanlara benziyirsen adlı eseri armağan ediyorum
edit:
Şu özentilik lafını ortadan kaldırın.Kendi saç modelini başkasında gördüğünde ayna karşısına geçip ben özentiyim de.Rapçi lerden hoşlanan kızlar da var ve bu yüzden rapçi olanlarda var onlara neden özenti denmiyor? Neden o XXXXXXXXXXXXXL pantolon içinde ufacıcık adam hiç eleştirilmiyor? Neden müslüm dinleyip kendini kesen gerizekalı mahlukatlar eleştirilmiyor?
Eleştiri yapmış olmak için eleştiri yapmasın kimse emolara çok laf atan kişi tanıyorum, o tanıdığım kişilerin bi o kadarından daha fazlasıda emo hatun görünce abi bu ne ya falan diye kalıyor.Kimse egosu için kalkıp emolara laf atmasın, önce müslümden başlayın Eskiden yeniye gelin.Özentilik vs. bunları geçin.
Konuyu açan arkadaşın muhakkak eğitim eksikliği ve sosyal bir takım eksiklikleri var, yaşadığı yerdenmidir nedir bilinmez toplum içinde ezik düşmüş tipler nette insanları eleştiriyor ya "KIL" oluyorum.Gidip birinin yüzüne diyemez böyle eminim.
Sana acı birşey söyleyim mi?
Emo dediğimiz tip insanlar toplumda yaptıkları işler,zekasi,hareket,davranış ve tavırlarıyla bir yere gelememiş kabul edilmemiş özgüveni 0 olan insanlar grubudur. Bu şekilde kendilerini tarzlarıyla sadece dış görünüşleriyle bir gruba ait hissetmek, kabul görmek için yapıyorlar.
Merak ettiğim konu şu ki bu kızlar oğlanlar evden bu şekilde nasıl çıkabiliyor? Dingonun ahırında mı yaşıyorlar. Babam saçım sakalım biraz uzasın çeki düzen ver kendine bi traş ol adama dön der durur

o kadarı abartı ama emoların yaptığıda abartı.
Ha bana kalırsa rap dinleyenlerinde bir kısmı özentidir. Neden dersen bir müzik tarzını seviyorsun diye onun giyim tarzını hele hele rap gibi ABD kaynaklı saçma bir kültürü kabul edip 5 beden büyük pantolon giymek, şapkayı yan takmak falan çok saçma. Ama hoşuna gider dinler birşey diyemem.
Ha gelelim Müslüm dinleyenlere, kendini kesenlere. Köyden gelip şehir hayatına alışamamış veya şehirlerin varoş mahallelerinde bu kültür empoze edilerek yetişmiş kişiler kendilerini bir dönem güzelce doğramıştır. Malesef toplumdaki sınıf ayrımcılığı varoşlardaki insanları bu hale getirmiştir. Elbet onlarında kendilerini geliştirmemeleri, hayata hep arabeskçe yaklaşmaları onların suçları olsada bununda sebebi toplumdur. Müslüm konusu gerçekten ülkenin acı bir tablosudur. Daha doğrusu tablosuydu biliyorsunuz baba şimdi çağdaş müzik yapıyor

kendini kesen doğrayanda yok.
Ha bu arada yağlı, kirli, beline kadar uzun saçlı rock takılan erkeklerede iki çift lafım var. Arkadaş bu rock kısa saçla, takım elbiseyle dinlenmez mi

Nedir bu kendinize ettiğiniz zulüm arkadan bakınca hatun mu erkek mi anlaşılmıyor kazaya kurban gidebilirsiniz
tekrardan edit: emo kızlar hakkaten fena güzellikte oluyor harcanıyorlar öyle