Tebrik ediyorum konuyu emoculardan,rapcilere çektiniz biz şu anda rapciler'imi tartşıyoruz ? açın ayrı bir başlık.Ondada onu tartışalım... Benim emocuları kötülediğim yok sadece insan olduğu gibi insandır.
Örnek rapciler : Sadece giyinişleriyle rapcidir.. ne orasına burasına birşey takarlar (Rapciler dediğiniz için verdim yoksa rap'i savunduğum yok.)
Örnek emocular : Orasına burasına o piricing midir nedir onu takıp bir ton alet,hırdavatla nasıl dolaşıyorlar anlamıyorum.Yani sonuçta insan doğal olarak güzeldir.İşte buradaki fark bu rapciler orasına burasına birşey takmıyor doğal olarak gezerler sadece kıyafetleri farkılıdır.Ama emocuların yüz şekilleri bile farklı..
Örnek vermek gerekirse bir rapci ;

Adam hacı gibi her şarkısında allaha dua ettiğini biliyorum,dinliyorumda..
Örnek vermek gerekirse bir emocu;

Asıl olan yaşam tarzı kıyafetleri değil.Asıl olan allahın verdikleriyle yetinmemek.Kaşlarını aldırmak yok saçalarını yapmak(Başka anlamda..)
En önemlisi ise
Türkçeyi Katletmek!
Bana bir rapci ile emocu arasındaki 7 farkı sorun ben size 15 fark bulurum
Kardeşim adam suratına piercingde takar, 20mmlik demirde takar.İzmir'e gelirsen ben sana burda piercingli ama emo yada rocker tip olmayan o kadar çok insan gösteririm ki, o zaman piercing takıyorlar dediğine utanırsın.
Sago galiba o resimdeki saçlarını dikmiş dikkat ettinmi? Saçını yapmış, yapmasın neden yapmış? Emolar dikince göze batıyor ya bu dikince neden batmıyor, ayrıca emolardan saç stili daha farklı varlıklar arıyorsanız PUNK çılar var.Biraz kültür sahibi olup araştırın daha neler var, EMO lar sadece popüler oldukları için POPÜLER derken en son akım o olduğu için şu an en çok yaygın olan tarz olduğu için bu kadar eleştiriliyor, yoksa kimse bana burda anlatmasın, saçıymış, kemeriymiş, ayakkabısıymış, piercingiymiş.
Sen küpeli adama laf söyliyebiliyormusunda kalkıp burda piercinge laf ediyorsun? Yanlış!
Türkçeyi katlediyor diyorsun.netlog.com bir üye olup kızların profilindeki yorumları oku, nice toplumdan dışalanabilcek tipteki insanları görceksin aşqum bebeqüm süfee sin falan diyen.Ha bunu görceksin derken demiyorum ki EMOlar yüzünden bu böyle olmadı, evet dilin bu hale gelmesi EMOlardan dicem ama yok diyemiyorum.Dilin bu hale gelmesinin %90 sebebi yonja.com konu nerden nereye geldi, gene webmasterın birinin yaptığı bir site site üzerinde oluşan akımlar ve dilin farklılaşması sonucu olan ortamlar vs. Siz madalyonun sadece işinize gelen yönüne bakıyorsunuz.Diğer tarafınada bakın lütfen.Ben emoları savunurcasına konuşuyorum ama savunmak değil amacım, sadece onların eleştirilmesine uyuzum.