Haklısınız ama ozamanda tek bir şey söylüyorlar,
- çok pahallı daha ucuzu yokmu
-- Üzgünüm fiyatlarımız bunlar
- çok kazık iyi günler
-- emekli tarifesi ya da ögrenci tarifemiz malesef yok iyi günler.
Merhabalar,
Bence bu söyledikleri sözler çok saçma, böyle kişilere sorarsanız daha önce ucuz fiyata hosting almış ve şu anda değiştirmek zorunda kalmış kişiler böyle ucuz soruşturuyor. Olabiliyor banada geliyorlar MSN üzerinden ve İşte odur, budur derken ucuz niye değil "10 yap alalım" şeklinde saçma cevaplar veriyorlar. Öyle müşteriler verdikleri 10 liraya 1 sene ne kadar uğraştırıyorlar? Ben hiçbir zaman bu görüşe katılmıyorum yani ucuza satacağım diye bi kaide yoktur. Fiyatlar belirlenmiştir web sayfamızda yazılmaktadır. Bunun harici hiçbir şekilde indirim yapmıyoruz ve yapamayız çünkü birçok hosting firması veya değil bilmiyorum ama yaptıkları şey bol HDD bol bw bi celeron makine alıyor veya Bol hdd bol bw li bi VPS Alıyor yüksek özellikli Hesap, Kitap yapmadan satmaya çalışıyor. Bu yönde diğer kişilerin hakkında girdiğini de unutuyor tabiki.20 GB 5-10 Liraya satan kişiye. Sorsak ne kadar kazanıyorsun : ) cevap vereceğini sanmıyorum.
Ben yinede R10'a bir sınırlamanın getirilmesini düşünüyorum. Genel Bir Temizlik yapılması gerekiyor. Şahsi düşüncem
Saygılarımızla.