Xeraa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi mesajımda
" R10 daki turnuva eglence amaçlı TT Verilmez"
demişim bold yazıp gösterirmisin.
TT veremememin sebeplerini daha önceki mesajlarımda belirttim anlama özrün yoksa tekrarlamıyacağım
Ayrıca kendimi sana kanıtlayacak değilim, beni bilen biliyor. Şuan "rebelz" takımının menejeriyim araştırırsan çok şey öğrenirsin.
Xeraa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım ses kasmasını bende biliyorum ama r10 da düzenlenen bi maçta ses kasmak ne kadar mantıklı? maçta oynayanların çoğu sessiz yürümeyi bilmiyodur sen bu adamlara zorla ses kastıramassınki, çünkü adam bilmiyor varmı ötesi? ben bu maçlarda kulaklık bile takmıyorum, ne bu hırs anlamadım. Eğer çok iyiysen git al takımını turnuvalara katıl orda ses kas, tt ver. r10 daki maçlar eğlenmek için yapılıyor, sen başkasından iyi olduğunu kanıtla üstünlük kur diye değil. Ben tt vericektim zaten maç başlamadan dedim ttler bende diye fakat gl verildi baktım herkes kafasına göre tt veriyor biri yazmış b rush biri yazmış a yı sağlı sollu basın parçalayın gebertin, bu durumda ben tt versem kim takacak benim verdiğim ttyi? Neyse dediğin gibi daha fazla uzamasının gereği yok.. daha fazla yazmayacağım bu konuya.
buyur. Sen r10 da ne işin var "aAa" ya felan git direk alırlar.