Arkadaşım ses kasmasını bende biliyorum ama r10 da düzenlenen bi maçta ses kasmak ne kadar mantıklı? maçta oynayanların çoğu sessiz yürümeyi bilmiyodur sen bu adamlara zorla ses kastıramassınki, çünkü adam bilmiyor varmı ötesi? ben bu maçlarda kulaklık bile takmıyorum, ne bu hırs anlamadım. Eğer çok iyiysen git al takımını turnuvalara katıl orda ses kas, tt ver. r10 daki maçlar eğlenmek için yapılıyor, sen başkasından iyi olduğunu kanıtla üstünlük kur diye değil. Ben tt vericektim zaten maç başlamadan dedim ttler bende diye fakat gl verildi baktım herkes kafasına göre tt veriyor biri yazmış b rush biri yazmış a yı sağlı sollu basın parçalayın gebertin, bu durumda ben tt versem kim takacak benim verdiğim ttyi? Neyse dediğin gibi daha fazla uzamasının gereği yok.. daha fazla yazmayacağım bu konuya.
diyebilrlerdi demi ben bilmiorum kardeş nasıl oluyor falan diye kimseden ses yok. ama senin dediklerin dikkate alınmadıgı gibi benim dediklerimde dikkate alınmadı bi ton da laf Yedik benim kimseye çok iyi oldugumu yada kötü oldugumu ispatlama gibi durumumda yok bende zevkine oynuyorum fakat maç denildimmi pub dan farklı oluyor neyse iyi kötü oynadık serveri sağlayan arkadasa ve oynayan arkadaslara teşekkürler.