The_CooL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
madem Takımın var Madem Bu işi biliyorsun cs maçlarının ses yapılmadan Oynanacagını bilmiyormusun. tt vereydin ozman Herkes kafasına göre gidiyordu Pub kasar gibi oynanıyordu . Sende sessiz oynuyorsan Sende Uyarabilirdin. daha fazla Münakaşaya girmeyeğim kimseyle Benden memnun Olmayan bidaha karşı takımda Oynar.. iyi oynlar herkese..

Arkadaşım ses kasmasını bende biliyorum ama r10 da düzenlenen bi maçta ses kasmak ne kadar mantıklı? maçta oynayanların çoğu sessiz yürümeyi bilmiyodur sen bu adamlara zorla ses kastıramassınki, çünkü adam bilmiyor varmı ötesi? ben bu maçlarda kulaklık bile takmıyorum, ne bu hırs anlamadım. Eğer çok iyiysen git al takımını turnuvalara katıl orda ses kas, tt ver. r10 daki maçlar eğlenmek için yapılıyor, sen başkasından iyi olduğunu kanıtla üstünlük kur diye değil. Ben tt vericektim zaten maç başlamadan dedim ttler bende diye fakat gl verildi baktım herkes kafasına göre tt veriyor biri yazmış b rush biri yazmış a yı sağlı sollu basın parçalayın gebertin, bu durumda ben tt versem kim takacak benim verdiğim ttyi? Neyse dediğin gibi daha fazla uzamasının gereği yok.. daha fazla yazmayacağım bu konuya.