Ben isteklerinize cevap verebilirim.
Ama ilk açılacak bir site için 1k bile tekil olmuş olsa 1000 1500 Gb aylık trafik biraz fazla değilmi ? veya şunuda sormak isterim Cpanel + Fantastico neye nazaran epi topu 1 site olacak ve Cpanel + Fantastico konusunu pek çözmüş değilim.
Şunu söyleyeyim. Eğer hala bir sponsor arıyorsanız.
Intel Core2 Quad 6600 CPU / 2CPU İzni
2048Mb Ram
Centos işletim sistemi
Plesk Panel
10 Mbit paylaşımlı hat (Kullanacağı trafik açıktır limitleme yoktur)
Genel şart
Belirttiğiniz gibi sitede sağda solda yani istediğimiz yerinde banner yayınlanması.
ve sunucuda bu siteden başka bir site barınmaması.
Eğer bizimde genel şartlarımızı kabul ederseniz dediğimiz özelliklerde vps sağlarız.
İleriki tarihlerde dediğiniz gibi oldu baktınız aldı başını gidiyor site Ozamanda sisteminizi taşıyabilicek bir sunucu koyarız sadece o site o sunucuda aktif faal olarak çalışır.
Dip Not : Bu sistemlerden siteniz bizde barındığı müddetce sisten gereksinimleri ne olursa olsun hiçbir ek ücret vs talep edilmeyecektir.
Görüşmek isterseniz
Mail :
sales@ownhost.net
TLF : 0 216 518 1 522
GSM : 0 537 432 1 111
İlginiz için teşekkür ederim. Sorularınızı cevaplamam gerekirse;
Trafik olayını şu şekilde özetleyebilirim;
Bildiğiniz üzere, bu tip siteler genel olarak "şu videoyu al, bunu paylaş, şunu dinle.." tarzında yayın yapan sitelerdir. Aylık trafiği tahmini olarak düşünmüştüm. Üyelerin siteyi aktif olarak kullanmalarını sağlamak için video, müzik ve resim yükleme limitlerini yüksek tutmayı planlıyorum. Durum böyle olunca, trafik ihtiyacı gerekeceği düşüncesindeyim.
cPanel + Fantastico olayı ise;
cPanel kullanan birisiyim. Geçmişte kullandığım sunucular olsun, VPS'ler olsun hepsinde cPanel kullandım. Daha bir aşinayım.. Durum böyle olunca, cPanel dışına çıkmak istemiyorum. Gün geldi VPS ihtiyaçlarımı karşılamadı diyelim.. Benim alacağım sunucu yine cPanel olacaktır; gerek aktarım konusunda, gerekse de oluşabilecek sorunları çözme konusunda bilgiliyim.
Fantastico olayı ise, ileri zamanlarda sisteme dahil etmeyi düşündüğüm bazı scriptlerin otomatik kurulumları için fayda sağlayacak. Fakat olmasa da olur..
İlk mesajımda da belirttiğim gibi; sponsor olacak kişi ya da kuruluşun reklamı sitede yayınlanacak. Ve elbette ki bu sunucuda başka bir sitenin yayını yapılmayacak.
Mail adresinizi MSN olarak da kullanıyorsanız ekledim.