Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşam şansından kastım, astronot kıyafetleri olmadan günlük yaşam.
O kıyafetler inanlmaz özelliklere sahip olan, basıncı/ısıyı/soğuğu dışarıda tutabilen son derece pahalı kıyafetler(yanlış hatırlamıyorsam bir tanesinin maliteti milyon dolarları buluyordu, yanlış hatırlıyor olabilirim ama çok büyük rakamlardı). Ayrıca doğrudan güneş ışığı alan yere iniş yapmadılar ve ay üzerinde çok uzun süre durmadılar, ayda güneş doğmadan kalktılar.
Ben illa gittiler demiyorum ama gitmiş olmaları oldukça mümkün diyorum, imkansız değil yani. Bu konularla(uzay, gezegenler vs..) çok ilgiliyim ve özellikle şu son nete giremediğim rahatsız olduğum dönemde çok kitap okudum bu konularla ilgili. Dediğim gibi günlük yaşam için mars daha elverişli aydan, ayda ise günlük yaşam imkansız o yüzden şimdiye kadar üs kurulmuş olurdu diyemezsiniz, üs kurulursa üs kurulan yere güneş doğduğu an ne üs kalır ne birşey ortada, çok yüksek sıcaklıklar oluyor. Aynı sebepten, o dikilen bayrağın da yerinde olduğunu hiç düşünmeyin dikildiği gün güneşi gördüğü gibi tutuşup yandı gitti o.

Gitmis olmalari mumkun olabilir diyorsun ama deliller hicde oyle bir izlenim vermiyor.

En basitinden ornek vereyim.sozde aya ciktiklarinda vidyo cektiler ve amerikan bayranigini aya diktiler(sozde)

hava olmayan bir alanda bayrak dalgalanirmi?