benim sistemimde otomasyon olmayacak, filmlere ait .srt altyazılar veritabanına kaydedilecek, (altyazının kendisi değil sadece sitedeki dosya yolu kaydedilecek /altyazi/tr.srt gibi)
yapacak adamda
Subtitle Horse Translate FLV Flash Video Online - Subtitles / Captions Editor örnek göstererek altyazı düzenleme işinden bahsetti ama ben elle yapmayı tercih ederim.
Playerda şimdiki CC tuşu yukarı açılabilir olacak ve eklenmiş altyazılara göre Türkçe İngilizce Fransızca diye yazılar çıkacak, seçilen dildeki altyazı sayfa yeniden yüklenmeden direk ekrana gösterilmeye başlanacak.
yaklaşık 1 yıldır bu altyazı işiyle uğraşıyorum, hatta jw nin 4 sürümünde srt desteği kaldırılmıştı, geri eklensin diye adamın kafasının etini yedim

150 dolara anlaştım sadece player eklentisini, 50 dolarada playera skin yapması için anlaştık. eğer bana özel player yazdırmak istersem 500 dolar istiyordu ama sanırım 400 e anlaşırdık :P
(yazacağı playerin srt desteği olmayacaktı, xml altyazı gösterecekti. o yüzden yeni player yazdırmaktan vazgeçtim.)
hayırlı ugrulu olsun ucretleri yazman iyi olmus boylece arkadaslar bu işlerin ne kadara yapıldıgı hakkında bilgi sahibi oldular.umarım guzel olur senin adına flashını koruma altına almayıda unutma