Alıntı
"100% güvenli bir sistemi eletronik (Bakın dikkat edin elektronik diyorum bilgisayar demiyorum.) bir ortamda kimse garanti veremez. Eğer 100% garantisini veren kişi teknolojiye ihanet etmiş sayılır"

Sizde bu %100 olmayanların içerisindesiniz.
Herkes bu yüzde yüzlüğün içindedir siz dahil. Sonuçta teknolojide 100% diye bir kavram yoktur.

Alıntı
Fakat son bir sorum olacak size SAP sunucular ve altyapı hazırlıyorsunuz, Bununla ilgili örnekler varmı ? Bu sunucu altyapısını hazırlayan insalar şu anda Holding sahibi. Bunda bir çelişli yaşadım. Bunun yanı sıra kendi ağzınız ile söylüyorsunuz .
Size burda yazmam o zamanlarda çalıştığım kurumun referanslarını vermek olur yakışık olmaz özel mesaj olarak atabilirim. Siz bana bir örnek verin SAP uygulaması için gerekli alt yapıyı oluşturupta şimdi holding olmuş? Türkiyede SAP uygulamaları geliştiren ve alt yapısını sunan ciddi anlamda IFSTURK var internetten araştırabilirsiniz bunun dışında ufak çaplı SAP danışmanlık hizmeti veren firmalar var.

Alıntı
Sistemimiz banladığı için sitemize giremiyorsunuz diye saçma birşey, Sizce flood programı yazan bu programı kullanan bir insan banlanıp banlanmadığını anlayamıyacakmıdır ? Lütfen burası biraz uygun olmamış, Siz Sap sunucuları altyapıları hazırlamış biri olarak bunu söylemeniz biraz garip geldi.
Aldığınız hata nedir orataya birşey atıyorsanız tatmin edici olunuz. Sadece site açılmıyorsa veya karşınıza boş bir sayfa çıkıyorsa ya IP adresinizi otomatik olarak bloklanmıştır yada geçici olarak Veritabanımızda bloklanmış ip tablosuna geçici olarak eklenmişsinizdir.Bunun garip bir tarafı yok güldürmeyin lütfen kısaltılmışı BAN.

Alıntı
Yani biz 10 Boğaz doyuruyoruz. Tabirinize göre 30 kişi eder.
Umarım hayırlı satışlara vesile olur bu yazılar
Ben bu örneği verirken ne için verdim iyi okumanızı tavsiye ederim. Satışlar konusundada teşekkür ederim. Son ricam ipadresini editleyelim.

İyi Çalışmalar