Evet arkadaşlar belki konuyu yanlış yere açtım bilemiyorum eğer öyleyse moderatör arkadaşlar uygun yere taşırlarsa çok sevinirim.

Ya nedir ülkemizde özellikelde bu saçma sponsorluk olayı görüyorum yok 500 adet yok 200 adet sponsor olcam diye bilmiyorum bana çok saçma geliyor . Ben yaklaşık oalrak 3 siteden sponsorluk aldım 1 yıl içinde neden hiç bir host sitesi 1 yılı deviremedi de ondan. . .

Evet ciddi soruyorum burdan kaç kişinin 1 yıllık host sponsorluğu sonuna kadar sorunsuz gitti ? ve o firmayla çalışmaya başladı ? ciddi anlamda merake diyorum bence bizim ülkemizde bu konuda bir eksiklik ve duyarsızlık var bunun sebebinin başındada host işi yapan pek çok kişinin henüz 18 yaşını doldurmamış kişiler olması. Sizler nasıl düşünüyorsunuz bilmek isterim.

Gelelim şu uçuk kaçık 400 veya 500 kişilik host hizmetlerine ya radorahosting bile nerdeyse okadar müşterisi var siz daha yeni host firması nasıl birden bukadar adamı kaldırabiliyorsunuz hayret ediyorum evet oakdar adamla ilgi,lenbecek alt yapı ve personeliniz nerden geliyor ciddi anlamda sormak istiyorum umarım güzel cevaplarla konu farklı yöne taşınmaz .