Merhaba,

Yine,ilişkiler konusunda sizlere danışacağım

Benim sorunum şu:

Biraz(hatta bayağı) sinirli biriyim, bir durum karşısında biranda parlayıp,etrafı kırıp döküp, kendime gelince de tüm yaptıklarımdan pişman oluyorum. Aileme karşı da böyleyim,arkadaşlıklarımda da,ilişkilerimde de..

Bu durum ilişkiye de yansıyor. Kıskançlık ya da başka bir durum için, biranda ağzıma geleni sayıyorum,sonra pişman olup kendimi affettirmeye çalışıyorum. Bundan sıkıldım artık. Bir türlü yenemedim bu huyumu..

Gelelim asıl konuyu açma sebebime. Yukarıda saydıklarım sebebiyle sıklıkla yaptığım şey de, hemen "ayrılalım" demek oluyor. Ama 10 dakika sonra pişman oluyorum. Daha önce söz verdim,yemin ettim bunu yapmayacağım diye ama,tekrarlıyorum. En son bu sabah yaptım. O kelimeyi söyledim,yine ciddi bir konuşma geldi arkasından, başarılar vs. dilekleri geldi, daha sonra sinirim geçti ve pişman oldum. Aşkta gurur olmaz derler ama, hem onda hem bende, sonuna kadar var. Malesef mi demeliyim bilmiyorum. Karşı taraf ta,bu kelimeyi bayağı önemsiyor. Bu sinir konuma pek anlayışı yok. 7 saattir cevap vermiyor mesela.

Konuyu niye açtım onu da pek bilmiyorum da, hem anlatıp rahatlamak,hem de varsa tavsiye vb. almak istedim.