Meksikalı adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buna katılmam elde değil.
Clusterın asıl amacı uçuran bir performans değil High Avaibility sağlar. Yani yüksek erişebilirlik. Sunulardan birisi down olduğunda diğeri devreye girer. Oracle in çok kasması da yerine göre doğrudur. Bir banka, bir THY, bir gittigidiyor.com , bir bilyoner iseniz oracle kaçınılmazdır. Üstüne basa basa söylüyorum alternatifiniz yoktur.

Diğer türlüsü eğer database sadece database olarak, yani dataları saklayacağınız yer olarak kullanıp tablo dan başka hiç bir obje kullanmayacaksanız oracle kullanmak bir avantajdır Mecburiyet değildir.
20 den az tablo ile çalışacaksanız oracle kullanmak dezavantajdır.

Oracle ile MySQL , MsSQL kıyaslanamaz.
ancak data üst platform db leri kıyaslayabilirsiniz.
Son olarak Oracle ı Oracle yapan Oracle in Mimarisi, Support u, ve PLSQL i dir.

gittigidiyor.com mysql kullanıyor facebookda öyle ben aklına gelebilecek bütün db sistemlerini kullandım Oracle, mysql, DB2, sqllite, mssql, pgsql. oracle her yazılımcının gözünde büyük bi hayal olarak durur ama davulun sesi uzaktan hoş gelir. Bana inanmayanlar benchmark testlerine baksınlar. oracle saniye de mysql dan 1 milyon kayıt daha hızlı cıktı veriyor diye bi durum söz konusu degil. tamamen sizin yazılım mimariniz ve sql sorgularınızla alakalı. ha eğer diyosanız oracle paralı mysql ücretsiz. mysql nası daha iyi olabilir. mysql enterprise de var mysql un da paralısı var ama şahsi görüşüm mysql un php ile çok daha hızlı çalıştıgı yönünde.