Demekki bu arkadaşımızda normalden fazla bir yılan fobisi var, hani bazı insanlar görür korkar 5 dakikaya geçer ama bu öyle değil galiba

. Çok ciddi bir problem, korkularla yüzleşmek gerek hocam.
Gerçekten de korkularla yüzleşmek gerekiyor;
Küçükken çok ciddi derecede asansör korkum vardı. Kesinlikle binemiyordum. Koca bir binayı merdivenlerle çıkıyordum. Eğer asansör çok kalabalık olursa ancak öyle korkuyla binebiliyordum. Bir gün babamla bir arkadaş için hastaneye gittiğimizde son kata çıkmamız gerekti. Babamda beni kandırdı; merdiven yok burda asansörle çıkmak zorundayız diye. Her neyse, asansör kalabalık olduğunda bindik. Orta katlarda herkes indi, babam ile ben kaldım. Bir kaç dakika sonra elektrikler gitti ve asansör durdu. İlk defa orda asansörde kalmıştım. O an ölebilirdim. Baygınlık geçirmişimdir heralde. Kapkaranlık bir ortam, dört tarafı kapalı; nefes alamıyordum. Yaklaşık 5 saniye sonra asansör açıldı ama bana o 5 saniye sanki 10 günmüş gibi geldi. Ondan sonra ki günlerde asansör korkum birden üstümden geçti. Artık asansöre binebiliyorum
Yılanla böyle savaşmalısın. Savaşmak derken, sopayı alıp kafasını koparmaktan bahsetmiyorum. İç savaş