arkadaşlar başlık garip gelmesin şu an bile titriyorum küçüklüğüm adana mersin tarsus civarlarında çeşitli meyva bahceleri, tarlalar bazende çiftliklerde geçti ailemin aylıkcı olarak dolaşmasından dolayı ozamanlardan beri yılan,akrep,yengeç ve bunlar gibi ısıran zehirli şeylerden çok korkarım
şu an adıyamanda oturuyoruz nerdeyse 13 yıldır ve işsizlik yüzünden 2 yıldır hurda toluyup satıyorum bugün hurda istiflediğim yerde boyunu tam bilemem ama kalın boz yetişkin bir yılanın olabileceği boyda yılan gördüm tenekelerin arasındaydı beni gördü saklandı donduym kaldım 5 dk annee diye bağırdım
annemin nerden aklına gelmişse artık benim tam hatırlamdığım çiflikte kaldığımnızda uzun bir kara yılan vardı çeşme başında bazende tulumba başında sık gelirdi var git yoluna kara yılan dedikmi kaybolurdu gözden
aynısını dememi söledi ama bilmem halen ordamıdır oradaki teneke torba falana dokunamıyorum korkudan
uzun lafın kısası oaralara 3 5 tavuğumuzda var e haliyle fare kuşlarda geliyor
yılanların bir takım kimyasalk kokulara gelmediğini duymuştum bilgisi olan tavukları zehirlemiycek ama yılanlarıda uzak tutacak bir ilaç yada ne bileyim amonyak vss. gibi önerilerde bulanabilirmi
sakın öldürün gitsin demeyin hem yapamam hemde derlerki yılanların eşi olurmuş gelir yatağında sokarmış adamı böle bir inanışada sahibim nolur yardım edin r10 net dostları