Sitemizin Temasını Değiştirdik ve yepyeni eklentiler ekledik.Okunabilirliği yükselttik.Biraz sadeleştirdik...

Twilight Fan Sitesi olarak çıktıgımız yolda emin adımlarla gidiyoruz...
Sitemizin 2. ayında Günlük 4000 Ziyaretciye Ulastık..!

Neden Twilightturk.Com Sorumuza 1 günde Verilen Cevaplar..!

Neslihan: aslında fazla sitelere üye olmam bir siteye girdiğimde bise indirmek için üye olmamız gerektiğini söylerid bende inadıma o sitelere üye olmazdm bu site beni sasırttı üyelik istmedi ve bende hemen üye oldum çokta memnunm

Elasu: forumu çok beyendim dosyalama sistemi özellikle hoşuma gitti aradığımı rahatlıkla bulabiliyorum site eskisinden çok daha iyi bir konuma gelmiş yenilikler için saolun

serap:yaa ben twilight fanı olarak bundan daha iyi bir fun sitesi görmedim tek kelimeyle muhteşem... TEBRİKLER...!!

büşra:tek kelime ile muhteşem

MSY:muhteşşşemm bi kitabın muhhhteşşem forumu!!

angel:Çok süper bir site tam twilight hayranlarına göre

şeyma: ya bu site harika olmuşş. bayıldım iyiki karşıma çıktı. emeği geçen herkese çooookk teşekkürlerr!!!!!!!!

_hayal_: çünkü burdaki herkes tam anlamyla twilight fanı =)

reneesme: türkiyedeki en düzenli en kayda değer en farklı ve en güzel site olduğu için!

HaLeNR: Twilight fanından öte tam Bir aiLe.!!! (:

tabu526: çünkü twilightla ilgili aradığımı herşey,düzenli olarak burda

N!DA: Bazılarına göre bir forum ; bize göre bir aile...

baserb: Butun istekleri karşılayan tek sitede o yuzden

COLDweat: Benim için her şeyine yardımcı olduğum en iyi dostlarımdan ailemden farksız hale gelmeye başladığı için twilightturk.com(: sanırım yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız her şeye değer bir forumumuz var(: tüm ilgiyi hakediyor

ceren222:Bir forum olarak değil kendini bulabildiğin gerek ciddi gerekse eğlenceli olmayı dengeleyebilen bi site olduğu için..