Beyefendi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olursanız böyle zor durumda kalırsınız.

4mbit bir hattı günün 24 saati sonuna kadar kullanmasına izin bile verseni 1.3 TB sağlar yaklaşık.

Tamam 7.5 tb olmasın ama 7.5 tb trafik belirten kişiye kalkıp bu paketi sunarsanız burda hata yapmış olursunuz.

Kimse Türkiye'de o bu barınmaz demiyor.

4 mbit hat ile burda şahsın belirttiği gbi trafikli bir site barınmaz diyor.

Halen neyi tartışıyorsunuz insanlarla anlamıyorum.

Kopyala yapıştır tekliflerden daha önemli olan gerekli konuya isabetli teklif verebilmektir.

hostingsiteniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanliş anladiğinizi tahmin etmiştim. Bırakın 4 Mbiti 20 mbit bile yetmez demişsiniz Benim vermiş olduğum 4 mbit özel bağlantı. 20 mbit hat içerisine 20 adet makina koymak başka 4 mbit özel hattı sonuna kadar tek başına kullanmak başka. belirli bir saatlerde çok fazla hit artışı olmuyor ise 4 mbit özel bağlantı büyük sorun çıkarmaz.

Şöyle bir zihniyette var arkadaşlar. şimdi arkadaşımız bir önceki kullandiği verimerkezinde kendisine 7.5 TB Trafik tahsis edildiğini belirtmiş. Bu demek oluyor mu ki 7.5 TB Trafiği sonuna kadar kullaniyor. 7.5 TB trafik çok ciddi bir rakamdır.

Bir örnek vereyim sizlere, bundan yaklaşik 7 ay evvel bir müşterim geldi. Avrupadan sunucu kiralamişlar 5 TB Trafik tahsis edilmiş kendilerine, bu sefer TR Lokasyona geçmek istiyorlar. ve benden 5 Tb trafikli bir sunucu hizmeti istedi. sitelerini sordum ne tarz siteler var dedim, ne amaçla kullanilacağini sordum. 45-50 kadar sitesi varmiş. hepsinin hitlerini toplasan yakacaği trafik maximum 55-60 gb yakar. Şimdi böyle bir müşteriye Türkiyeden 10 mbit havuz veya 2 mbit özel hat versen işini görmez mi? Sonuna kadar görür.Tr lokasyonda olmasının avantajını da kullanır. Ama gel de anlat bunu müşterine Sunucu teklifi isteyen üyemizin hit oranı daha yüksek kıyaslama yapmadım ancak şu zihniyetin silinmesini istiyorum

Bahsetmeden geçemeyeceğim, son zamanlarda rekabetin oldukça arttiği hosting sektöründe, Reseller veya web hosting hizmetleri için firmalarin aylık 400 GB, 500 GB lık paketler sunduğunu görmekteyiz. bu da Müşterileri trafik isteme açısından doyumsuz yapan etkenlerden biri. Piyasa bizi o hale getirdiki biz de mecburen bu şekilde paketler sunmak zorunda kaliyoruz ve inanin 500 gb trafik ihtiyacim var diyen 10 müşteriden 9 u aylık maximum 8 veya 9 gb trafik yakıyor.

Ha şimdi teklif isteyen üyemizin hit oranı elbette bu müşteriler gibi değil. Ancak bu hit oranı ile Türkiye şartlarinda bir verimerkezinde barınamaz diye bir kaide yoktur.

Sevgiler