Uzunca süredir bir web günlüğü açmak istiyordum.En nihayetinde alan adına karar verdim ama iş bununla sınırlı değil ki

Alan adını almam yaklaşık 4 ayımı aldı.Hadi dedim alan adımı ohh ama iş bununla da sınırlı kalmadı ki şimdi de beni bir tema telaşıdır aldı ki sormayın Kime göstersem zevkimi, bir kovmadıkları kalıyor.Kimse benim zevkimi beğenmiyor.Nasıl bir seçimdir anlamadım gitti ama bir kul dahi tutup da evet güzel demedi hangi temaya el atsam zevksizlik abidesi olarak karşıma çıkıyor.

İşte malum konum : https://www.r10.net/webmaster-genel-k...okunur-mu.html

Ah bir yazmaya başlasam okunup okunmayacağını göreceğiz ama başlayamadım ki bedualı mıyım neyim

Lütfen bana tema ve tasarım noktasında önerilerde bulunun arkadaşlar.Bloğumun içinde bulunacak konular hayat ve hayata dair herbir şey işte.aşk sevgi dram trajedi mizah güldürü komedi kısaca ben.Zaten kişilik olarak da birçok duyguyu içimde barındırdığım için bloğum da ben gibi rüzgar ne taraftan eserse,oraya türü bir şey olacak

Temaya bu kadar da takılınır mı demeyin lütfen.Taktım işte burda beğendiğim temaları vermiyorum.Günün safı olmak istemem.Nasıl bir tema kullanayım bilemiyorum.Ücretli tema yaptır bir tasarımcıya da diyebilirsiniz ama hiçbir fikrim yok ki tasarım konusunda.Benimle çalışacak tasarımcının ortalama 1 senesini alırım ömründen ömür gider

gri ,siyah ve kahverengi tonlarında bir tema istemediğimi biliyorum.Tek sidebarlı temalar da ilgimi çekmiyor.Ciddi ciddi hiç ama hiçbir fikrim yok tema konusunda.Hatta aranızdan bana bu konuda destek olmak isteyen çıkarsa çok da memnun olurum.Ücret karşılığında da olabilir bu destek.Yeter ki hah budur diyeyim.

Yeter artık benim de bir günlüğüm olsun