Merhaba arkadaşlar.
ben yaklaşık 4 yıldır google adwords ile sponor veriyorum. bir kaç sefer farkında olmadan kredi kartımdan limit yetersizliğinden dolayı parayı çekememiş. ve reklamlarımı durdurdu. bende email atım google ye aynen aşağıdaki gibi:
merhaba reklamlarım çıkmıyor. kredi kartını devamlı red ediyor. bunu çözmek için ne yapmam gerekiyor?
inanıyorumki siz buna cevaben REKLAM POLİTİKAMIZA UYMADINIZ diyeceksiniz nedir bu politikanız nerde hatamız varsa düzeltelim. reklamlarımız çıksın
Google:
E-postanız için teşekkür ederiz.
Google AdWords'le temas kurduğunuz için teşekkür ederiz. Önceki Google AdWords hesaplarınızla ilgili olarak yaşadığınız ödeme güçlükleri nedeniyle, Google'da yeniden reklam yayınlamanıza izin veremiyoruz.
Şartlar ve Koşullar kısmında belirttiğimiz gibi, Google, reklamları herhangi bir nedenden dolayı sonlandırma hakkına sahiptir. Şartlar ve Koşullar belgesini görüntülemek için lütfen
https://adwords.google.com.tr/select/tsandcsfinder adresini ziyaret edin. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz
Ben:
Merhaba Önceki Google AdWords hesaplarımdan kalan borcumu ödemek istiyorum. bana, hangi hesabımda ne kadar borcum var özetlerini çıkartıp gönderebilirmisiniz. saygılar.
Google:
E-postanız için teşekkür ederiz. Ekibimiz hesabınızla ilgili sorunu çözemedi. Hayal kırıklığınızı anlıyoruz, ancak lütfen ekibimize sürekli olarak başvuruda bulunmaktan kaçının. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Google AdWords Ekibi.
Arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebiliriz. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.