Hocam aynı senin yaptığını bende OF8 d paylaşıyordum. Fakat senn sitenden sorgulattığım domainlerin 1 saat içinde yayınlanmasını tesadüf olarak göremezsin heralde ? 1 tane tesadüf olur 2. sini bilerek yapılır. O nedenle ben kişilik testi tyapmıyorum sadece senin siten üzerinde sorgulattığım domainleri sen DB den yada panelinden görüyorsun. Doğrumuyum yanlışmıyım ?
Hocam aynı senin yaptığını bende OF8 d paylaşıyordum. Fakat senn sitenden sorgulattığım domainlerin 1 saat içinde yayınlanmasını tesadüf olarak göremezsin heralde ? 1 tane tesadüf olur 2. sini bilerek yapılır. O nedenle ben kişilik testi tyapmıyorum sadece senin siten üzerinde sorgulattığım domainleri sen DB den yada panelinden görüyorsun. Doğrumuyum yanlışmıyım ?
Ne paneli arkadaşım anlatamıyor muyum ben sana?
DÜŞECEK DOMAIN TAHMIN MOTORUNDA YAPILAN SORGULAMALARIN HİÇ BİRİNİN KAYDI KESİNLİKLE TUTULMUYOR!!!
Sanırım canını baya bi yakmış DOMAINSTANDI.com
1, 2 değil sen 100 domain de beklesen, beklediğin tüm domainler günü gelince sitemde yayınlanacak!
Neden? Çünkü elindeki database benimkinin anca milyonda biri olabilir ve benden daha fazlasını bilmen mümkün değil
Zoruna giden bu sanırım!
Beklediğim domainler sitede yayınlanınca başkaları kapıyor demiyosun da...