HKNOCN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürekli takip ettiğim vadiyi artık anlamakta zorlanıyorum, işledikleri konular çok ağır. Bu da izleyenlerin yavaş yavaş diziden soğumasına neden oluyor. Bazen gerçekten anlayamıyorum. Bu sorun benimle alakalıda olabilir ama etrafımdaki herkes bunu söylüyor ise genelin çektiği bir sıkıntı bu.
Bu kimilerine göre sorun kimilerine göre değil.

Mesela bana göre değil. Vadi 'yi 1.bölümünden beri izliyorum.

Şuan vurdu kırdı yerine sürekli mesaj verilmesi çok daha yerine duruyor.

Gençlerin mafya tarzı yaşam biçimlerine özenip yanlış şeyler yapmasındansa bugun dizinin verdigi mesajları dinleyip algılayıp onları değerlendirmesi bence çok daha mantıklı.

İskender büyük oluşumu, ihtiyarlar vs. bunların dizide geçen konuşmaları mesajları boşa değil, bunun farkına varın. O ihtiyarlar heyetinin ay yıldız önündeki toplantısı vs. çok güzel mesajlar.Vurdu kırdıdansa ben gerçekleri bilmeyi tercih ederim.

Dizi kimine göre faşist kimine göre siyasi kimine göre hayali kimine göre ise sadece bir maşa!

Ama bana göre bu dizinin eski bölümlerden ziyade bu bölümlerde verdikleri mesajlar çok daha önem arzediyor. Bence şu günlerde verilen mesajları tekrar tekrar izleyin, algılayın ve değerlendirin. Bunların hiçbiri hayal ürünü değildir

Eğer bir gün dünya adaletle yönetilicekse bu ; Bu Yüce Türk Millet 'i tarafından olacaktır. Dizide yapılan abartı denebilecek şeylerin yegane sebebi bu inançtır!

Dizide bazı karakterlerin ölmemesine sinirlenmeniz normal ama galiba alıştık dizide her kötüyü öldürmeye Gerçekte her kötü ölüyor mu hemen ? Ve ya hep kötüler mi ölüyor ?

Neyse sonuçta ben eski vadidense sürekli konuşmalar geçen reel icraatlar yapan halkına aydınlanma mesajları veren bir vadiyi tercih ediyorum.

Sağlıcakla..