Hagiwhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah sana uzun ömürler versin
Sprit kardeşim; yükte hafif pahada ağır neler olabilir düşün bakalım, amaç baltalamak değil konunu ama daha çok para eden şeyler bulabilirsin mesela. Amacım daha çok kazanman ve Almanyadan buraya en makul getirtebileceğin parfüm evet ama ordakiler burda da yokmu? Tabiki var..
Parfümde getir ama yanında birkaç eşantiyon bişeyler de bavula tık derim. Hayırlı satışlar.
doğru söylüyorsun aslında ama en dertsiz şey parfüm. elektronik cihazlar çok makul geçen gelişimde bir kaç arkadaşıma birşeyler getirdim siparişleri doğrultusunda, fakat işte güven meselesi, burda yada başka bir yerde satmaya çalışsam Turkiye'de temin edilemeyen bir modeli kim alır daha doğrusu almak istesede mebla büyüse nasıl güvenir, ücretin yarısını vermeye, empati yapıyorum ve tek seçenek buymuş gibi duruyor.

aklıma gelen güzel şeyler var aslında ama çok risk almak istemiyorum.

Fotoraf makinaları mp3 playerlar, saatler, lazer pointerlar, harici ses kartları..

Tekstil denesem imkansız gibi Turkiye'den çok pahalı adidasın, puma'nın nike'ın ürünleri, tek cazip şey parfümler ve elektronik cihazlar.

Senin aklından geçen nedir, fikirlere açığım teşekkürler