Coojo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mail adresinde hotmailin mail sisteminimi kullanıyordun ?
Muhtemelen öyle ve bu şekilde kullanmak için eski hostunda domaine mx record ( adı yanlış hatırlamıyorsam buydu ) girmiş olman gerekli yeni hostinginin panelindende bunu girmelisin
Evet hotmail tabanlı fakat eski yerdeki MX kayıtlatırını bilmiyorum, bulmamda imkansız.
Erturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam.
Msn deki mail ikonuna tıkladıgınızda normalde hotmail yada windowslive kullanmıyorsanız Outlook acması lazım.Eski hostunuzdaki MX yapılandırmasının aynısını birde şu anki host aldıgınız yerde yapınız.Normalde ad@siteadi.com seklinde acılan mailler siteadi.com/webmail gibi bir bolumden okunur.Haliyle yenı actıgınız hosting hesabında kullandıgınız mail için hesap acılmamısta olabilir.
Oncelikle hosting kontrol panelinize girip E-Posta hesaplarını kontrol etmenizi oneririm.Buyuk ihtimalle mail hesabınız acılmamıs olabilir.Acıksa butun mailleriniz siteadi.com/webmail yada hosting firmanız mailleri hangı adresten okutuyorsa oraya geliyordur.
Şu anlık aklıma gelenler bunlar. Dilerseniz info@yuregim.com ekleyin daha detaylı anlatayım.
Ekledim adresinizi.