Siz probleminizi tam anlamı ile anlatamıyorsanız Mybb Destek siteleri ne yapsın? Ki problemleminize cevap vermek zorunda değiller. Mybb Destek sitesinde yöneticilik yapıyor diye Mybb nin bütün alt sql larını bilmek zorunda değil, ki konuyu Cumartesi günü açmışsınız ve Pazar günü Türk Mybbcilere yönelik ithamlarda bulunmuşsunuz. Cumartesi ve Pazar günleri insanlar tatil yaparlar dolayısı ile bilgisayar başında olan kişi sayısı azdır. Bu konuda bencillik yapmışsınız bence.
Problemin çözümüne gelince ise, mybb yüklerken alt mysql lar eksik upgrade olmuş. Bunu çözebilmeniz için manuel olarak sql oluşturmanız gerekiyor bunla uğraşmak yerine sitenizi en son çıkan 1.4.6 versionuna güncelleyin dolayısı ile mysql da güncellenecek ve hata ortadan kalkacaktır. Eğer bunları yaptıktan sonra düzelmez ise özel mesaj ile site adresinizi yazın bakalım...
Dostum seni uğraştırmak istemem. Dün işin aciliyeti vardı, işyerinde sakin bir kafayla yazamadım ama sakin kafayla okuyunca pekte cümleler yapılımı/anlamı güçleştirmiyor.
Herneyse şunada deyineyim;
Alıntı
Kimseyi burada baltalamıyorum kimse bana yazmışsın olayı ile üstüne alınmasın ortaya atıyorum.
İş ile uğraşmayıp boşver çekicem ama yapmam gerekiyor. Şimdi kısadan özet vereyim size;
Ftp komple yedeği var yanlız index.php-.html mevcut değil en son güncellediğim 1,4,5 versiyonunun bütün indexlerini attım forum açılıyor fakat giriş yapmaya çalıştığımda üyelik şifrem doğru olmasına rahmen member.php ile yanlış diyor.
1.4.6 versiyon dosyalarını atıyorum güncelleme bölümüne geliyorum, Yönetici şifresini ve kullanıcı adını istiyor
doğru olmasına rahmen şifre yanlış deyip giriş yapmıyor.
Bu arada dosyaları atıyorum versiyon indexleri atıyorum şimdide init.php sorun veriyor.
Olmassa uyumayıp çözecem bunu.