Öncelikle herkese teşekkür ederim arkadaşlar.
Destek sitesi olan arkadaşları dün online görmeme rahmen 1 kişi bile konuyu cevaplamamış, oysa okunmuş olsa 1-2 yorum'da bulunup işi çözümlemeye yardımcı olabilirdi. Herneyse biraz bilgimin üzerine kodları ayıklayıp halledeceğim.
Ben kimseye birşey demiyorum, boşa MyBB Destek veriliyor. Bundan sonra Türkler yerine Offical Sitede arayacağım çözümün derdini.
Genel'de bizim insanlarımız bayır aşağı kolay çözülebilen sorunlar, bilindik sorunları çözüyor. Tema nasıl yüklenir, forum nasıl kurulur vs.
Ne diyeyim. Kimseyi burada baltalamıyorum kimse bana yazmışsın olayı ile üstüne alınmasın ortaya atıyorum. Zaten alınan yazar...
Bakın dünden beri konuya 12 kişi bakmış şimdi nasıl oluyor 52
Siz probleminizi tam anlamı ile anlatamıyorsanız Mybb Destek siteleri ne yapsın? Ki problemleminize cevap vermek zorunda değiller. Mybb Destek sitesinde yöneticilik yapıyor diye Mybb nin bütün alt sql larını bilmek zorunda değil, ki konuyu Cumartesi günü açmışsınız ve Pazar günü Türk Mybbcilere yönelik ithamlarda bulunmuşsunuz. Cumartesi ve Pazar günleri insanlar tatil yaparlar dolayısı ile bilgisayar başında olan kişi sayısı azdır.
Bu konuda bencillik yapmışsınız bence.
Problemin çözümüne gelince ise, mybb yüklerken alt mysql lar eksik upgrade olmuş. Bunu çözebilmeniz için manuel olarak sql oluşturmanız gerekiyor bunla uğraşmak yerine sitenizi en son çıkan 1.4.6 versionuna güncelleyin dolayısı ile mysql da güncellenecek ve hata ortadan kalkacaktır. Eğer bunları yaptıktan sonra düzelmez ise özel mesaj ile site adresinizi yazın bakalım...