Günlük hotele veya pansiyona verebilecegin max fiyatı yaz ona göre bizde yorum yapalım daha sağlıklı olur.

Mesela ;

Mersin - kızkalesi arkadaşların dediği gibi fiyatları uygun. Bir motelde 2-3kisilik + kahvaltı 40-50tl arasi birseydi. Pansiyonlar ise daha da ucuz bundan. Denizi güzel eğlenceli bir yer. Tek sorun aşırı sıcak diğer yerlere göre.

Erdek - Balıkesir Istanbul yakınlarında oturuyorsan erdek hem yakın hem ideal yer. Erdekte pansiyonda kaldım 2yıl önce günlük 30tl verdim 3kişi kaldık. Çoğu pansiyonu işletenler yaşlı çiftler ve siz o evde sanki yurtdışından gelmiş akrabaları gibi karşılanıyorsunuz. Biz hatta malzeme alıp o evin mutfaginda yemek bile yapıyorduk Teyze bazen yapıyordu bize süpriz yapıyordu. Cafeler v.s dışarısı da çok pahalı değil. Hoteller ise 2-3tane gördüm orda da günlük 50-100tl arasi birşeydi.

Tekirdağ - yeniçiftlik Erdekten farkı daha kalabalık ve eğlenceli olması. Istanbula otobüs ile 2-2.5 saat uzaklıkta. Fiyatlar 10-20tl daha fazla pahalı olabilir.

Ayrıca
Şimdi şöyle bir gerçek var ki aklında bulunsun. Internet üzerinden değil ama şu turizm acentaları var belli yerlerde dışarda. Geçen sene ben Antalya Kemer'de kapıdan müşteriye oda fiyatı 150-200tl çekiyordum 3 yıldızlı hotel icin . Direk oraya geldikleri için rezervasyonsuz zorunlu kalıyorlardı.

Oysa bir arkadaşım kızarkadaşıyla temmuz ayında Alanya'da 3veya4 yıldızlıda herşey dahil oda fiyatı 50tl ye gitti. Istanbul'da birkaç turizm acentasına gitti o acentalar hotellere anlaşmalı olduğu için sıkı bir pazarlıkla bu şekilde fiyatlarla antalyada 3yıldızlı herşeydahil 50-75tl arasinda yer bulmak mümkün. Netten bu şekilde bulabilirmisiniz bilemem.