Bu şartlarla,2000 TL'ye dahi çok diyen bir bütçe ile aradığınız profesyoneli bulamazsınız. Bir kere adam akıllı ücret öder,devamlı kaliteli hizmet almalısınız. Aksi takdirde sürekli olarak dolandırılma olasılığınız yüksek..
İngilizler'in dediği gibi; "ucuz mal alacak kadar zengin değilim"
Not: Ayrıca üslubunuz hiç hoş değil. Burada kimse,yok mu bize işveren şeklinde dilenmiyor. Çok kaba cümleler kurmuşsunuz.
1- uslub konusunda dayanamadıgımdan bazen sertleşiyorum

gerçekten çok dilim yandı. 5 senedir SEO çalışması yapacak arkadaş arıyorum ve her defasında dolandırılıyorum
2- ben hep bu işi layıkıyla dürüst yapanları ayırıyorum..Yazdıklarımı okursanız fark edeceksinizdir.
3- en başta yazdım şartlarım budur ilgilenen arkadaşlarla anlaşmaya hazırım ilgilenmeyen arkadaşlarda lütfen burayı baltalamasın dedim. Kimseye ben para vermem benimle zorla iş yapacaksınız demedim ki ???
4- Ücret konusuna gelince ben ikna olmadım o fiyata o kadar !!! Belki normal fiyattır dediginiz gibi ama forum postunda yazılan 2000 TL ye yaparım...iyi yaparsında sen kimsin nesin referansların ne? Ben bana yapılan tekliften anlıyorum yapacagı işi zaten. Gidecek backlink alacak bitti...Onun için 2000 fazla...
Bana 4x4 lük sunumla neler yaptıgını neler yapacagını mail filan atmış olsaydıda 2000 deseydi belki normal karşılardım ama ben SEOcuyum 2000 e yaparım diyenler çok zaten...Profesyoneller yüksek alıyorsa bana profesyonelligini göstermeli dimi???? daha doğru düzgün PM gelmedi...MSN adresim şu ekle ve şu kadara yaparım...Bu şekilde gelen tekliflerle istenen fiyat arasında uçurum var kusura bakmayın !!!!
Ben burada dolandırıldım defalarca dedim, artık yeter dedim ama bir kişi "lanet olsun aramızdaki o adilere" demedi.. Bir kişide "bir kaç ******** yüzünden bizimde adımız lekelendi" demedi ve herkes bunları kendilerine söylemişim gibi düşündü !! Neden acaba? Benmi yanlış cümleler kuruyorum? yoksa insanların kurulu rahat düzenlerine, işlerine mi çomak sokuyorum?
Bir Nasrettin Hoca fıkrası sanırım bunların özeti olabilir :
Nasrettin Hoca bir gün kapısını aralık unutmuş ve eve hırsız girmiş. Hırsız degerli eşyaları alıp gitmiş...Daha sonra komşular nasrettin hocaya teselliye gelmişler ve hep hocaya : "hocam zaman kötü kapı açık unutulurmu" , "kapıyı açık unutuyorsan hocam hak etmişin sen bunu" demişler...Hoca dayanamamış ve demiş ki "YAHU BU HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK ?"