konu için teşekkür ederim fakat adultta yasak,hack de yasak

yine yapılıyor yine yapılacak.
Müdür bu iş adulttan ve hackten farklı.
Bu işin bir müştekisi var. Digitürk. Digitürk ün illegal izleme ile mücadele yürüten bir ekibi var. Bu adamlar daha önceleri korsan kart ile izleme peşindeydiler ve uydu forumlarını talan ediyorlardı. Ben bile çevremde tehdit edilen sıkıştırılan adamları görünce digitürk şifreleme algoritmasını bir kenara bıraktım.
Şimdi eskiden uyduculara harcadıkları enerjiyi kart paylaşımı ve justin tv sitelerine yönelttiler. Yani ekipleri sizi deşifre etmek için serverınıza sızıp ip adresinizi almaktan tutun, reklam vermek için banka hesabınızı almaya kadar bir çok taktik ile size ulaşabilir. Avukatları da zaten aç kurt gibi bekliyorlar...
Yani Ligtv izletme işi ***** işine hack işine benzemez. Adamın hayatını kaydırırlar.
5 yıl hapis cezasının yanında bir tazminat cezası yersiniz 7 ceddi sülaleniz ödeyemez. 2k sitesi olan adama tek maç için 2000xsalon maçı tarifesi üzerinden tazminat giydirirler. Salon maçları ne kadar bilmiyorum şu anda.
Mesela 20 lira olsa, ve 10 maç izletseniz
20 x 2000 = 40.000 lira maç başı 10 x 40.000 = 400.000 lira 10 maç için tazminat talep ederler...
Üzerine faiz de uygularlar...
1 yıl hapisle yırtsanız bile tazminatın zaman aşımı olmaz. Siz ödemedikçe faiz işlemeye devam eder. Göze alan kursun... Ama hayattan beklentisi olan bir adamsanız hiç tavsiye etmem. Bu tarz işler kaybedecek bir şeyi olmayan adamların işidir. Kaybedecek bir şeyi olanlar cahil cesareti ile bu işe girerlerse çok pişman olurlar.
saygılar