iyi güzelde , baltalamak istemiyorum yanlış anlaşılmasın , cpaneli katınca geliyor 50 liraya

yani daha yüksek özelliklerde whmli bu fiyata satanlarda var plesk kullanmayı sevmiyorum 30 liraya whmli verin alayım herkez aynısını yapıyor vpsyi ucuz gösteriyor , cpanel lisansı fırlamış , cpanel lisansının palrası ondan büyük kimisi 10 tye veriyor kimisi 15 dolara niye bu cpanelin sabit fiyatı yok bu yüzden piyasadan vps alınmıyor
Cpanel fiyatlarında dediğiniz gibi bir dalgalanma yoktur.Vps için cpanel fiyatı : 25 tl.Dedicated'lar için bu fiyat : 50 tl oluyor.Bazı firmaların cpanel partnerliği olabilir,bu nedenden dolayı ucuz satabilir bu kimseyi yanıltmasın.
Açıkçası cpanel dahil 30 tl teklif beklemenize pekte şaşırmadım.Bu piyasa böyle,başkaları dediğiniz şekilde vps'i ucuza kapatıyorlar.Tabi sizde bunu duyuyorsunuz ve başlıyorsunuz 30 tl vps veren firmalar gelsin demeye,sizde haklısınız.Şunu unutmamak lazım,sonuçta bir vps makinasının kirası minimum ücreti : 300 tl (@uad core).Bu adam size bu makinayı bölüp satıyor cpanel dahil 30 tl'ye.Kalan karı sadece 10 tl.Sizce bunu satan adam makinanın kirasını kendi cebinden ödeyip , size hizmet mi sağlayacak ?
Tabiki hayır,benim şahsi düşüncem 30 tl'ye vps teklif'i bekleyen kişi zaten kendi kabul etmiştir,ilerde sorun yaşayacağını.Bu nedenle kimse gelip şurdan vps aldım,bir ay sonra kayboldular gibi şeyler yazmasın.Çünkü bazı şeyleri kendimiz istiyoruz,sonunu bile bile..
Dip not : Bu msj'ımın türkiyereseller ile hiçbir alakası
yoktur.Kendisi işini iyi yapan host firmalarındandır.Sakın bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın.
Hayırlı satışlar diliyorum.