Arkadaşlar bu işi bende yaptım zamanında.Lig tv bir şey yapmadığını bende biliyorum.Ama bu yasa gördüğünüz gibi yeni çıkmış bir yasa.Hep aynı şeyler diyen arkadaşlara sölüyorum.5 mayıs 2009 tarihinde çıkmış bir yasa.Şu ana kadar bende bu işi yaparken bu işte yasal açık olduğunu biliyordum.ama artık yasal olarak artık açık yok.AMA DAVA AÇAR AÇMAZ O AYRI KONU.AMA ARTIK YASAL OLARAK BİR ENGEL YOK.ESKİDEN DAVA AÇMALARINI ENGELLEYİCİ ,ADAMLARIN ELLERİNİ KOLLARINI BAĞLAYAN bir durum vardı. artık yok.Ama ligt tv dava açar mı kimlerden başlar zaman gösterir

Alıntı
konu için teşekkür ederim fakat adultta yasak,hack de yasak yine yapılıyor yine yapılacak.
Onda haklısın ama burda durum farkı.Muhatapın burda yani türkiyede.Hem hiçbir pazar payı futbolun pazar payı kadar büyük olamaz

Alıntı
Bilinen şeyler.
Hocam ben yasak olmasını demiyorum burda.Yeni çıkan bir kanundan bahsediyorum.Nasıl bilinen bir şey olabilir.5 masyı 2009 çıkmış kanun.Sen bilinen şeyler diyorsun.Dediğini anladım."ben burda lig tv yasak mı değil mi " tartışmasına girmiyorum tam olarak.Ben burda yeni çıkan yasadan bahsediyorum