özel arama ile demek istediğim şu anasayfadaki arama kutusu wp'nin kendi arama fonksiyonunu kullanacak ama detaylı arama diye bir link koyacaksınız orada adsense'in sponsorluğundaki aramayla birkaç sitede arayacak...

üye olmadan da girilsin admin onaylı olsun yazı eklemek, bir de üye olmadan girenlere dosya ve resim yükleme yetkisi ve boyut sınırlaması da gerekecek yoksa sunucuya gerekli gereksiz dosyalar yüklenebilir...

özel alanlara veri girme ile olacak zaten, yani bir önizleme resmi "thumbnail" değeri bir indirme linki "url" değeri bir de dosya tipi değeri buna göre sonuç verecek bir şablon tasarlayacaksınız

yani aslında yapılacak iki şey var;
-bir özel alanlar oluşturup bir şablon yapmak
-iki anasayfayı arama motoru gibi yapmak

_____ek olarak bir şey daha belirtmek isterim;
bir tasarımcı olarak işin ebatını biliyorum, sadece php bilgim olmadığı için anasayfayı arama toru gibi yapamıyorum yoksa işi biliyorum, bunun için istediğim şeyin ücretini de tahmin edebiliyorum, ufak birşey istediğimi düşünüyorum

ama buna artı olarak bot da yazdırmak geldi şimdi aklıma;
bot benim belirteceğim siteden pdf,cdr,ai dosyalarının adresini yada kendilerini (tercihen) çekecek ve bir de önizleme resimlerini bunu da yapabilirim diyorsanız bunun için de görüşelim...